| didee a întrebat:

Intrebari:
1. eu am o intreaga colectie de genti, de la cele mai mici genti pana la genti mari si ghiozdane si tot vreau sa-mi cumpar daca vad una interesanta. dar mama spune ca sunt "culmea" si ca nu mai pot sa imi cumpar alte genti nici mai mari, nici mai mici, pentru ca " ce o sa fac cu ele mai tarziu?" si uitati asa, cand mai vreau sa cumpar vreo geanta mai interesanta, se iveste si mama sa-mi spuna ca nu-mi da voie. Dar mie mi se pare ca ea e culmea. voi ce parere aveti?
2. ce preferati dintre fuste scurte si pantaloni 3 sferturi?
3.materialul preferat. cum ar fi : fusta scurta de panza/blug, pantaloni 3 sferturi de panza/ blug etc. si dati si exemple.
4. piesa voastra de imbracaminte preferata sau piesele de imbracaminte. (maxim 6)

Nu evitati sa raspundeti!

Răspuns Câştigător
| Roxii a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel dar nu cu gentile ci cu balerinii, si cand vreau sa-mi iau o pereche care imi place nu ma lasa mama, dar dupa aceea ma supar un pic pe ea adica nu mai vb cu ea 10 min si mi cumpara. fuste scurte, pantalonii de blug colorati (turcoaz), blugii colorati normali, fustele scurte si bluzele cu imprimeuri si scrisuri

5 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

1.mai vinde din elelaughingca sa poti sa-ti iei altele
2. fusta scurta
3.de blug
4.tricou
pantaloni de trening
blugi
pantaloni scurti
fusta scurta

pa-pa:*
3.

| zuzumic a răspuns:

1 daca nu iti cumperi acele genti pe bani tai esti culmea mama ta munceste pentru bani aia si bani care ii dai pe genti poti sa ii aduni si sa faci ceva mai bun cu ei de ex sa mergi intr-o excursie in alta tara la mare. Si in plus are dreptate pun pariu ca dupa ce le cumperi mai mult de 2 ori nu le porti de ce sa dai bani pe ceva care doar ocupa spatiu

2 eu personal prefer pantaloni treisfert sunt mai comozi si pot sa fac ce vreau in ei ( sunt o persoana acteva care adora natura si imi plac drumetiile deci caut sa ma simt confortabil )

3 imi plac pantaloni de blug dar daca e seara imi plac pantaloni lungi si subtiri de in

4

1 chiloti, 2 gecutele cu gluga 3 vestele 4tenesi 5 bluzele lejere 6 pantaloni lejeri

| Pupily92 a răspuns:

Salut. eu fustele scurte de blugi si pantalonii 3 sfert tot de blugi preferbig grin.imi plac tricourile colorate cu ceva desene sau scrisuri pe ele, cele simple(ex:alb, fara nimic pe el). hainele unisex. lenjeria intima sport, sau cu putina danteluta.bluzele cu gluga, fermoar, buzunare imi plac, blugii.sunt mai baietoasa.si nu-mi place cand trebuie sa ma imbrac elegant(cand merg la un restaurant sau la vreo nunta ceva) happy

cat despre gentile tale...nu stiu ce sa zic.si eu am o colectie mare de servetele cu tot felul de modele.si am continuat colectia tatalui de timbre. cel putin ale mele nu ocupa mult spatiu, pe cand ale talehee hee intr-un fel are dreptate mama ta.mai tarziu ce faci cu ele? le vinzi?happy intr-un fel ai si tu dreptate:iti plac mult si vrei sa le ai pe toate.stiu cum e sa-ti placa ceva si unul din parinti sa zica"nu ai destule acasa?" rolling eyes
vezi tu cum o rezolvi s- p`asta. kiss

| didee explică:

Cine mi-a dat o ideea de a vinde, sa stiti ca m-am gandit la asta. dar acum imi dau seama ca am o geanta foarte faina, rosie, dar nu am purtat-o decat de vreo 3-4 ori pentru ca nu incap foarte multe in ea(ma refer la caiete, carti). cred ca pe aceea am sa o vand. mersi de sfat cei care mi=au zis asta! bye bye :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Incearca sa mai arunci din ele daca s-au stricat, daca nu, da-le unei prietene de ale tale, sau le poti chiar vinde. (Nu pe toate, cele care nu-ti mai plac.)
2. Pantaloni 3 sferturi, categoric!
3. Pantaloni 3 sferturi de blug.
4. Nu-mi vine acum. laughing