| LittleLili a întrebat:

La banchetul de farsit de clasa a IV-a, am o dilm. Nu stiu cu ce sa ma imbrac: punky, rock, normal, viata de zi cu zi, elegant, scolar... Ma gandeam sa ma imbrac cu o fusta verde deschis ( mentionez ca nu este o fusta oarecare, ci una dintr-aia cu un fel de captuseala cu materia cu gauri). Un tricou negru sau rosu si pantofi cu toc sau balerini albi, ori sanale. La banchet este baiatul de care imi place, deci vreau sa arat cat mai sexy si atragator. Alte idei de imbracat? Premiez raspunsul cel mai rapis si mai frumos. Multumesc am nevoie de raspunsuri rapide. Pa

Răspuns Câştigător
| Dweea a răspuns:

DA. prima varianta : iti iei o fusta foarte scurta un maieu mai bine.winking un lantisor care ar fi bine sa fie mai lungut cerceii sa nu limpseasca mai ales o multime de bratari pe mana dreapta asta e la moda si o pereche de tenisi colorati daca ai + parul sa fie strans intr-un coc ciufulit si fara multe agrafewinking. daca nu. a doua varianta : iti vei lua balerini o fustita de care vrei tu un tricouas si si cam atat dar sa pari indrasneata si sa il cuceresti pe baiat asta ar fi mai bine sa alegi prima varianta pup astept o fundita

9 răspunsuri:
| strawberrycool14 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic! eu ti-as sugera stilul rock pentru ca-mi place mai mult! depinde cum vrei tu!

| dampel a răspuns:

Din moment ce esti clasa a IV-a nu cred ca ai avea nevoie de pantofi cu toc. Mai degraba niste balerini. si in privinta tricoului eu asi alege negru tongue Pt. ca se potriveste cu orice (verde cu rosu yuck )

| AikkoxD a răspuns:

Cum Dumnezeului să te faci rock, punk la banchet?
Ia-ţi o rochie în genul ăsta
http://starshiners.com/ro/rochii/rochie-enchanted-red şi pantofi cu toc, dar nu foarte înalt, cam 6-7cm.
Băieţii apreciază fetele care se îmbracă în rochiţe, fuste, care poartă pantofi cu toc, într-un cuvânt: feminine.
Nu te duce verde cu roşu şi neagră la ochi că o să fugă toţi de tine, mai ales că eşti clasa a 4-a.

| ingerasdulke15 a răspuns:

Pai nu pre stiu ce sa zic pentru ca esti in clasa a |V, ti.as sugera sa poti o rochita usoara cu o curelusa sick si niste pantofiori cu toc dar nu pre mare.eu asta as purta dar depinde poate nu ai asta daca nu ti.as sugera niste blugi scurti cu niste strampi pe sub si un ticou cu o gecuta pana sub bust cu o curea daca vrei la blugi si in picioare niste balerini sau tenesi si daca vrei pantofi cu toc. succes

| anonim642 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa nu porti o fusta verde, ci sa porti alceva cum ar fi: -o rochie de vara verde deschis -pantofi cu toc nu prea inalti (albi sau negri) -poti sa ai ca si accesori doua bratati, cercei asortati albi sau negri un inel sau ceva si ai putea sa ai si o poseta -parul sa fie prins sus frumos s-au lasat pe spate ______daca nu ti-a placut sugestia mea imbracate oricum darsa fie ELEGANT______

| Mariuca4562 a răspuns:

Dupa parerea mea ti-ar trebui o rochie stil balerina de ce culoare vrei recomand rosie http://www.cristallini.ro/rochie-de-cocktail-18117.

| Mariuca4562 a răspuns:

Fara suparare, da ai innebunit? La banchet se vine imbracata elegat. Imagineaza- ti ca toate fetele vor veni imbracate in rochii elegante iar tu vi intr-o fusta si un tricou. Si eu voi avea banchetul(si mie imi place de un baiathappy ). Fa ce fac si eu. Or ceri din tot sufletul parintilor sa iti ia tocuri inalte de vreo 10-15 cm.(nu prea functioneaza big grin ) or de duci la colindat de Craciun si strangi multi bani cu colindul, si iti cumperi singura tocuri(recomand culoarea negru) iar la rochie iti alegi tu modelul, dar eu sunt sigura ca imi iau modelul de rochie rosie mai scurta in fata si mai lunga in spate. Daca iti iei tocuri sunt sigura ca vei atrace privirea tuturor si o sa fi caea mai sexy din ring. Funda?

| Mariuca4562 a răspuns (pentru Dweea):

Fara suparare... dar Doamne iarta- ma cum sa vi asa imbracata la banchet? :O La banchet se vine eleganta, rafinata nu ca la parada! O sa fuga baietii de ea cand o vad! Recunosc, si eu ma gandeam asa in clasa a 3-a( adica anul trecut) dar am observat ca ma insel! Nu te lua dupa altii! Vino tu ca o Zeita, iar ei sa se imbrace ca taranii!big grin

| Angel2006 a răspuns:

Eu îmi voi lua o rochie mov(închis) cu negru și balerini negri. Îmi voi face un coc cu șuvițe ondulate.Eu ți-aș recomanda o rochie mai lungă și nu foarte deschisă și părul prins(de preferat coc). Băiatul acela ar trebui să te placă așa cum ești.