anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La o rochie de culoarea piersicii ( rozalie) ce culoare de clutch ar merge: argintiu sau crem? Pantofii sunt crem iar cerceii si bratara vor fi argintii. Sus, la piept, rochia are o broderie aurie si nu e decoltata. Nu stiu ce culoare sa fie geanta. Va rog sa ma ajutati cu niste idei!

9 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Ambele sunt potrivite, eu de regulă asortez accesoriile cu geanta, dar fiecare are preferințele lui :*

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ceava care sa sepotriveasca cu rochia sau pantofii. Modista spune sa n-ai mai mult de 3 culori pe tine. Mai degraba argintiu. Se zice ca (zic unele) ca geanta n-ar trebui sa semene cu pantofii. Altii zic dincontra. Eu zic s-o asortezi cu bijuteriile.

| Adry05 a răspuns:

Ambele sunt ok. Eu personal as lua arigintiu.

| oana5544e5 a răspuns (pentru Salontanul):

Sa fie o geanta, un plic mai mare sau ceva micut?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru oana5544e5):

Cred ca se potriveste orice. Doar daca esti o fata micuta, micuta ti-ar sta caraghios cu una mare. Plicurile sunt perfecte atunci cand trebuie sa iei cu tine doar telefonul, rujul, cheile. Ele sunt valabile la tinutele pentru ocazii deosebite si mai ales la cele de seara. Daca te duci la un eveniment de zi poti sa iei si o geanta dar nu tip scose cum sunt acum, cica "moderne". O geanta care sa fie un pic mai mare decat un plic.

| oana5544e5 a răspuns (pentru Salontanul):

Evenimentul e banchetul te final de liceu. Nu sunt mica de inaltime. Mi-as lua un plic dar sa nu fie nici ceva mic si nici ceva foarte mare.

| Yaesmin a răspuns:

Mai bine argintiu ca să nu fie la fel ca pantofii.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru oana5544e5):

Este OK un plic de marime medie. Eu cred ca ai gandit bine. Nu stiu cum arata bijuteriile tale dar cred ca asta se potriveste: http://giuka.ro/en/clutch-bags/253-silver-textured-clutch.html
Acum, depinde si de gustul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În primul rând, culoarea piersicii e portocaliu, nu roz.
2, alege plicul în funcție de ce detaliu predomină, și aici cred că broderia e cea care atrage atenția.