| Elena_Diana_1994 a întrebat:

La scoala se va organiza o excursie.Cu ce ma pot imbrca si cum sa imi fac parul? Funda merg la Bucuresti

4 răspunsuri:
| crissa20 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te imbraci cu o pereche de pantaloni scurti din denim( blug), un maiou simplu alb sau negru, adidasi!
parul ti-l indrepti cu placa si ti-l prinzi sau ti-l lasi pe spate, depinde cum iti sta mai bine, iar machiajul foarte simplu: fond de ten, pudra, rimel, dematograf negru sau colorat si bineinteles gloss pentru volumbig grin
de asemenea nu uita sa-ti iei pe langa rucsac si o gentuta mica cu elemente metalice pe care sa o porti cand esti in oras fara rucsac, fiind mica o boti baga repede in rucsac cand nu mai ai nevoie de ea! Distractie placuta! pup

| MetalHead04 a răspuns:

Fratestraight face parca te-ai duce la nunta..imbraca-te in "stilul" tau.Eu oriunde merg imi iau un tricou cu o trupa niste blugi si o pereche de tenesi. exceptand evenimentele.

| XxspeedxX a răspuns:

In poza de profil vad ca esti blonda deci lasa-ti parul asa cum e, si la imbracaminte ia-ti o bloza roz-rostie cu o geaca subtire de blugi peste.Ai sa arati foarte bine. Funda!

| Today a răspuns:

Pai...
1. imbracamintea : incearca sa porti rochii simple sau toate hainele care iti plac...
2. parul : daca il ai scurt nu cred ca poti face altceva decat sa il rasucesti, sa-l prinzi la spate cu agrafe si sa adaugi o fundita draguta deasupra agrafelor
daca ai parul lung. incearca intr.o zi sa il lasi desprins si sa il ondulezi, sau sa il impletesti sofisticat. poti face orice din el

Întrebări similare