anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Laura Vass e moarta? Daca da, cum a murit si unde e inmormantata?

Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.

648 răspunsuri:
| ancutzadayanutza a răspuns:

Bun deci, p-asta nu o stiu dar cert e ca s-a retras din muzica si ca se ocupa cu traficul de drogurii si cu prostitutiahappyfix problema ei, caci legat de asta a aparut la tv chiar de vreo 3-4 saptamani si spunea ca pleaca dincolo de granita pentru a face prostitutie, si trafice:8
ok,nu e moarta, prin cncluziehappy

| alexshadow a răspuns:

Ba da prosti mai sunteti eu stiu unde e dar nu pot sa spun veti afla cat de curand

| bebytza a răspuns:

Nu nu e moarta.Sunt zvonuri desprea ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si a fost tunsa la chelie si de rusine a plecat in strainatate, ar exact unde nu se stie...

| laza a răspuns:

Dupa parerea mea Laura Vass nu e moarta...canta super si o vrem inpoi pe scena.

| genoveva a răspuns:

Nu e moarta.se aud niste zvonuri ca ar fi in vizita la fratele ei in Londra de doua saptamini!

| alina999 a răspuns:

Stiu la bucuresti

| andrei_1903 a răspuns:

Sunt varul laurei...laura este moarta...am fost la inmormantarea ei.

| lavrisa a răspuns:

Da bine ca a murit daca a murit ca era o rusine pentru romania laughing

| razorel a răspuns:

Mai atunci In 'poveste de cartier de ce a cantat mai ca si pe nett melodia cu 'buzele tale doua petale' spune ce este cantata de laura vass nu puteti sa spuneti ca murit fara dovezi

| robert_7882 a răspuns:

Nu e moarta am vb cu dan bursuc si nu e moarta a zis ca are alta cariera cica ca sa maritat acum ramane de vazut

| andreeabordeianu a răspuns:

Laura nu este moarta!

| 4555 a răspuns:

Nu e moarta ma da a avut accident "cica"

| anonim_8505 a răspuns:

Laura vass nu e moarta ia are un iubit cu care sta cu el in casa. e adevarat ca a fost in londra dar nu si ca a fost arestata. a fost acolo in vizita la fratele ei care e acolo de 3 ani.mama ei este la vaslui si este bolnava.laura a stat aproximativ 8 luni in casa lui dan bursuc dar nu dormea in casa lui. ea era ca un copil in aceea casadeci ia nu este moarta si vie

| alincic44 a răspuns:

Ea a fost cea mai buna cintareaza dar e trist ca a murit dar nu cred laura vass unde esti dorim sa revii in rominia

| shefu02 a răspuns:

Bai inteligentilor voi aveticu capu?
ce cancer? ce accident? ce londra, ce spania, ce canada? a facut si ea ce face orice femeie... a supt p. a impresarului si a prinso scarba si o raso in cap si i-a dat pana a mierlit intelegeti sau va desenez

| anay a răspuns:

Nu stiu tu sti

| gabriela94 a răspuns:

E bolnava de leucemie si nu are par in cap