anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Laura Vass e moarta? Daca da, cum a murit si unde e inmormantata?

Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.

648 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura Vass nu a murit sunt numai minciuni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vass eu sunt dc zi ces ca sunt moarta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrajeala pe fata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am inteles ca s-a culcat cu dan bursuc si a aflat nevasta lui si a tunso cheala... si ea este plecata din tara...asa vb majoritatea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vass nu a murit sunt niste minciuni eu nu cred ea nu mai canta de a ce nu s-a mai auzit nimic despra laura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce aveti mah laura vass nu este nu a fost moarta laura vass este foarte frumoasa si desteapta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imposibil sa moara o voce asa superba ca a laurei si de s-ar fi intamplat ceva nu cred ca posturile tv nu ar fi avut nimic de comentat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este moarta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A murit laura vass si dc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Langa elodia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moartea lui laura vass

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg nimic e moarta sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma a murit sau nu? c s-a intamplat cu ea? as vrea sa aflu si eu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta numai canta pentru ca a fost amanta lui bursuc iar nevasta acestuia a tunso si de aceea numai apare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bei nu ati vazut si voi la stiri ca LAURA VASS sia reinceput cariera in muzicaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A calcatoo prin spania masina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta e in londra la produs rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e adevarat ca laura e moarta sunt o prietena a iei laura e bine e in anglia munceste intr-un restaurant

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit lumelaughinglaughing A fost plecata in Italia si acum sa apucat din nou de muzica `! :X:Xdeja a scos 2 mellaughing.moarta auzilaughing s-a culcat cu bursuc si nu a imi putut sa cante, eoarece nevasta lui bursuc era ff suparata acum nu stiu.big grin... o cun pe lauralaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut sunt cristina din italia am auzit s eu ca laura sar fi kulkat cu bursuk s de asta nu mai kanta imi pare rau d ea canta super

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce sa cred.Ma gandesc si sper sa nu fie moarta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba nu mai vb fara voi laura vass nu e nici moarta da nici nu s-a culcat cu cine credeti voi a mers doar in vacanta cateva zile eu stiu din surse sigure semnat bobo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba handicapatilor laura vass e in italia am intalnito eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poate fi moarta si daca ar fi din ce cauza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit ca e in America canta acolo sad dar daca ar fi murit oare nuh era pe prima pagina in ziare?happy eu cred ca da asaca moarte ei nuh este admisa laughingwinking mai degraba traeste dar nuh vrea sa isi arate fata in romania happy nuh ar trebui sa faca ce face ca, canta ft shoopeer love struck romania merita si o cantareata ca ea nuh ca toty care apar peste noapte ca au bani si se caca pe eihappy ca eu cant si chestyy din astea happy si se mai dau marii ca sunt cantarety dar daca ii pui nici nuh stiu sa lege 2 cuvinte intre ele happy. laura Vasss daca vei vedea site-ul astea si com-ul meu poate te va face sa canty din nou happy plizZ

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca e moarta. dar de unde s-a auzit zvonul ca s-ar fi culcat cu dan bursuc? si daca ar fi facut chestia asta care este treaba? e tanara trebuie sa isi traiasca viata nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca e o tampenie... a cica a murit da nimeni nu stie unde e inmormantata...cum vine asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La cimitir unde alt undeva? of doamne ce lume toanta ma e pepamantlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca este moarta ca a aparut o melodie noua pe net de a iei"De ce taci"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca este moarta ca a aparut o melodie noua de a iei"de ce taci"