Ai facut cea mai mare prostie, daca te "epilezi" o sa iti creasca de 2 ori mai mult si tot asa! acum cel mai bine ar fi sa te pensezi!
Bafta!
Wooow deci parul nu o sa se mai opreasca din crescut sau cum?
tu te-ai ras si s-a intamplat asta? ...si cam in cati ani imi va creste maarree mareeee ( am 12 ani acum)
Si eu am facut prostia asta pe picioare dar m-am dus la un styleizer si mi-a dat cu o solutie pe picioare si gata, si daca ai 12 ani iti va creste mult pana la 14 dupa aceea stacneaza!
Te rog s anul exagerezi...e ceva serios si tie iti arde de glume...
Draga mea, nu iti face astfel de probleme si eu ma fac pe maini cam de la aceeasi varstra si tot cu bicul dar cu o crema de ras care este foarte buna. Incearca sa te duci la magazin si cumpara-ti. :https://www.google.ro/......ps?/search si daca iti creste parul cu asta poti sa te faci linistita la cateva saptamani! Te pup :*!
Nu te stresa din cauza asta. Si eu m-am ras pe maini cand aveam 13 ani( acum am aproape 17). Acum ma fac o data la 2-3 luni si nu, nu creste mai mare sau mai gros.
Eu nu mai vreau sa ma rad pentru ca am auzit : " cu cat il razi mai mult cu ata creste mai mult".e prima data cand fac asta, deci o sa creasca poate cu putin mai mare si il voi lasa asa pana voi avea o varsta potrivita pentru a ma epila... ca pana la urma cat de mare poate creste daca nu ma mai rad..doar nu o sa creasca kilometric