| dianamaria2004 a întrebat:

Ma gandeam sa imi injectez singura acid in buze acasa, dar nu stiu cat de safe este, si vreau sa stiu daca a mai incercat cineva asta si cum a decurs totul, daca este usor.Sunt constienta ca trebuie sa fie totul steril.Mi am pus acum cateva zile si am vazut ca ar fi mai convenabil la pret daca mi as cumpara eu sa imi injectez laughing)) (nu hyaluron pen, cu acul)

11 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dacă vrei să ai probleme să ți se umfle botul - n-ai decât să o faci singură. laughing

| 1RealSoul a răspuns:

Doamne Dumnezeule cum să faci așa ceva? Vezi că poți săte infectezi serios! Nu face nebunia asta niciodată!

| johnnny123 a răspuns:

Ai și vreo pregătire ca să faci asta?

| siriusblack98 a răspuns:

Mai stiu eu pe una care a incercat aceeasi schema ca si tine ca sa faca economie de bani, proasta a nimerit un nerv cu acul de la seringa si jumatate din gura o are paralizata si in ziua de azi dupa 10 ani de zile. Stai potol.

| Kufu95 a răspuns:

Nu e safe, ai nevoie de cineva care se pricepe la asta, lasă prostiile de le vezi la televizor, ca mai rău îți vei face, dacă te apuci de capul tău.

| Kufu95 a răspuns (pentru siriusblack98):

Doamne feri... mai există o șansă, să se vindece?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Kufu95):

Tot ce stiu e ca s-a dus la multi doctori dar n-a rezolvat nimic nici dupa atata timp.

| ReddY25 a răspuns:

Nu te juca cu viața ta

| KovacsB a răspuns:

Deja medici cu experienta au gresit si au mutilat zeci de persoane.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca vrei sa mananci toata viata u paiul sau cu palnie, atunci n-ai decat sa incerci.

| LisaJulie a răspuns:

Nu iti recomand asta, am auzit de unul care a facut asta si buzele i s-au umflat incat nu mai putea sa vorbeasca