Pai ai fost la dermatolog?
Eu intr-un an am scapat de ea (mi-au ramas niste gaurele pe fata ce-i drept), imi mai apare cate un cos rar doar atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia sau in perioada ovulatiei, dar am scapat de acnee
Depinde de organism. Unii scăpa mai ușor, alții mai greu. Îți recomand o vizită la un medic endocrinolog, dacă nu ai fost deja. Și chiar de ai fost, e important să investigheze mai amănunțit. Posibil să fie o dereglare hormonală. Sau să fie genetic. Poate unul din părinții tăi au avut și ei această problemă cand aveau vârsta ta. Vizita la endocrinolog, asta îți recomand și să fii puternic/ă. O să scapi!
Stiu prin ce treci. Tu ai unul singur, eu aveam spatele si fata (inclusiv umerii, gatul, capul, pieptul) pline de cosuri. Mari, urate, se spargeau in continuu, aveam toate camasile patate de sange, nu imi treceau. M-am dus la dermatolog, am facut tratament 6 luni cu SOTRET (pastile pe baza de isotretinoin) si muuulte creme si geluri. Mi-au trecut, am ramas doar cu cateva cicatrici pe spate, dar pe fata mai deloc. Du-te si tu!
Nu am mai auzit până acum să se sinucidă cineva din cauza unui coș, dar, mna.
Pe Internet un maestru spune că cele 1000 de boli ( coșurile fiind a 1000 și una) se pot reduce simplu la una singură. Organismul poluat. Metoda de curățire, dezintoxicare? Postul terapeutic, de la cel nocturn, de la 6 după masă până la a doua zi la ora 10, până la un post sub supraveghere medicală de până la 40 de zile, sau unul rezonabil și suportabil de azi seara până poimâine dimineața, și sau mâncare cât mai puțin poluată sau trecută prin fabrică sau prin procesare termică, cu cât mai multe salate și fructe.
Cam asta ar fi. Iar dacă totuși ai făcut harakiri, pe bază de coș, să îmi trimiți și mie un email după deces, să-mi spui dacă pe lumea cealaltă sunt coșuri pe acolo.
Mersi! Am să merg. Unii comentează aiurea. Și ironizând, cred că ajută. Pe naiba!
Dacă aș avut nevoie de ironii, n-aș fi intrat pe TPU. Cică: "să-mi spui daca pe lumea cealaltă sunt coșuri"
Ce naiba să-i spui unui om tâmpit?!?
Ignoră astfel de oameni. Tu ia în seamă doar ce consideri tu că este ok pentru tine.