Este frumoasa tinuta ta de revelion. simte te bine in ea si bucura te de aceasta seara ca ti u vei fi stralucitoare. la propriu si figurat :*!
Un An Nou fericit si implunit!
Chiar este o imagie foarte frumoasa si stralucitoare perfecta petru o seara de revelion!
Distractie placuta si La multi ani! :*
Multumesc mult! Distractie placuta si tie! Mai astept raspunsuri pana la ora 18:30, iar daca tu vei avea cel mai bun raspuns primesti fundita!
Buna! An nou fericit!
Sincer, tinuta ta este in general draguta pentru ca nu imi place sa port haine roz (nu te condamn pe tine fiecare poarta ce ii place), rochita scurta nu cred ca se potriveste cu o pereche de cizme mai de graba cu o pereche de pantofi cu toc, parul imi place, machiajul la fel si unghiile sunt accepatbile (rozul nu imi place dar cum am mai spus fiecare poarta ce ii place). Nu am nici o problema cu tinuta ta dar daca rochita avea alta culoare (poate un roz pal sau
o alta culoare) si ai fi schimbat cizmele cu pantofii era super.
Sper sa nu fi luat in nume de rau opinia
mea si iti doresc un an plin de noroc! :*
Tinuta e ok, desi nu prea imi place culoarea rochiei. daca totusi vrei sa iei rochia roz, renunta la unghiile roz si machiajul de aceeasi culoare.totul e prea asortat si prea roz.
fa-ti unghiile intr-o alta culoare si machiajul ar putea si un smokey cu negru sau un machiaj clasic cu tus.
Este exact un roz pal! Nu stai linistita, fiecare cu parerea lui nu condamn pe nimeni de aia am pus intrebarea, sa vad ce ziceti voi, ca daca imi plc ideiile voastre sa pot schimba ceva, fiindca mai am destul timp! MULTUMESC, AN NOU FERICIT SI TIE!
Doamne imi e asa greu sa aleg intre tine si dodo pentru ca ambele raspunsuri imi plac enorm!
Sper sa nu te superi pe mine pentru ca i-am dat bubulinei fundita! Multumesc mult pentru parere
Eu ma gandesc ca esti prea roz. Ai putea incerca sa iti evidentiezi machiajul folosint o culoare in contrast, ca de exemplu: galben deschis, sau aqua pal. Unghiile, daca vor fi roz cu pietricele, ar fi un pic stridente, asa ca, sa te asiguri ca nu sunt prea lungi, si ca nu ai pietricele pe fiecare in parte. La o seara sau la un eveniment festiv, cea mai buna coafura este cea ordonata. Poti sa arati frumos si cu parul strans. de asemenea, rochia nu trebuie sa fie nici prea scurta(nu uita ca este vorba de seara de revelion, una foarte festiva, deci). Si, poti sa iti completezi tinuta si cu un accesoriu, de exemplu; O bratara, un ceas sau un inel(finute, bineinteles), sau un lantic/colier. Dar asta depinde de cat este de incarcata sau simpla rochia pe care alegi sa o porti.
Stiu ca deja ai dat funda, dar eu voiam doar sa te ajut, nu fundita:* Sper sa te ajute sfaturile mele! Un an nou fericit si multi inainte, de asemenea! :*
Multumesc frumos de raspuns! Si sa se stie ca eu nu port pica nimanui pentru raspunsuri, ca de aia am pus intrebarea ca sa vad ce parere aveti voi, ca daca aveam chef de cearta sau altceva nu o puneam! Multumesc tuturor pentru pareri!
Maaa nu te mai stresa din cauza tinutei ..suntem in 2013 ...gata ai trecut cu bine si ai fost frumoasa. cel mai important e ca te ai simtit bine cu tine :*:*:*:*:*. eu as purta tinuta ta daca ar fi fost putin mai creolina. sunt alba si nu mi se potrivesc culorile atat de bine. :*:*:*:*: ai fost super, nu ti face probleme:*
succese in noul an si sa fi iubita:*
Multumesc,la fel! Nu ii nici un bai daca esti mai alba, vine vara si te bronzezi tu! Am observat ca toata lumea mi-a apreciat tinuta la petrecere! Sa stiti ca mi-am facut unghiile french alb si machiajul a fost negru cu foarte putin roz! Multumesc de raspunsuri!
. mi a facut placere . si ma bucur ca ai fost apreciata. si apropo, eu am dat raspunsul pentru ca sa am dorit si chiar mi a placut ce ai ales. dar oricum mersi pentru funda....desi nu era o necesitate
Eeee na! Am spus de la inceput ca, cel mai bun raspuns primeste funda! Iti multumesc si sper sa ma mai ajuti daca am nevoie!
Si mie imi raspunzi la intrebarea asta? oricum parerea ta mulrumesc ca ti-ai dat cu parerea si ai fost sincera
Scuze nu am fost atenta la ce intrebare mi-ai raspuns! OK! Multumesc de parere si scuze inca odata
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: