| briana a întrebat:

Mai e putin pina la majoratul meu si nu stiu ce tinuta sa aleg. Voi ce idei aveti? Cat ma multe fotografii va rog funda si vot.

Răspuns Câştigător
| Alexsiatit a răspuns:

Naturaletea este adevarata "cheie" a adevarului, a felului de-a intelege si-a te face inteleasa Briana, iar cheia adevarului nu sta in imbracamite, ci in sufletul fiecaruia, in lipsa "mastilor si tiparelor sociale" pe care din pacate, majoritatea celor ce ne-nconjoara le adapteaza cu "minutiozitate" zi de zi, asa cum cred de cuviinta.
Deci in concluzie Briana, nu cere sfaturi in "exterior" si nici chiar nu alege "tu", (ce-a de zi cu zi) ce ti s-ar potrivi pentru "majorat", ci
lasa-ti adevarata ta "fiinta interioara" sa-ti aduca pana la nivelul constient ceea ce "mocneste" in subconstient!

8 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Depinde si de forma corpului tau.
oricum, de preferat o rochita care sa te avantajeze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Încearcă aici,
Http://theyellowdrop.blogspot.com/2011/07/rochii-pentru-majorat.html
Te pup!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Alege o ținută lejeră și distracție plăcută!
Pa, pa.

| briana explică (pentru NoSmile):

Am mai slabit si cred ca voi ajunge la 45 de kg pina atunci am 1 51 inaltime si e vorba de stilul vestimentar cat mai multe idei interesante

| briana explică (pentru Alexsiatit):

Ai dreptate stiu exact cum vreau sa fiu multumesc.

| Alexsiatit a răspuns (pentru briana):

Ma bucur ca ai reusit sa gasesti raspunsul corect doar in "interioul" tau si multumindu-ti pentru aprecierea raspunsului meu, in acest singur mod ce mi se "permite" de-a comunica cu tine...zambind in asteptarea (in mod privat) emaill-ului tau si/sau ID-ul, unde sa-ti pot si trimite eventuale documentatii ce ti s-ar putea parea macar "interesante".(multumesc si pentru 076) Alex.