Probabil liniuțele acelea roșii sunt vergeturi, nu varice. De vindecat în totalitate... nu se vindecă(poate doar cu laser) și să știi că majoritatea oamenilor au. Nu-ți face speranțe cu nu știu ce cremă minune, ca să nu rămâi dezamăgită. Într-adevăr, există unele care reduc aspectul vergeturilor, dar nu în totalitate. Am auzit că ar fi bun bio oil, dar eu nu l-am folosit. Cremele pe care le-am folosit eu n-au dat rezultate, dar acum nu mai am o problemă cu vergeturile mele... și am și pe brațe, șolduri, abdomen :))
De asemenea, petele sau ce mai ai tu, le poți face mai puțin vizibile dacă te bronzezi. Dacă nu stai la soare, îți poți aplica un spray cum e cel de aici:
http://www.thebodyshop.ro/......g-mist.htm
Draga, am o veste proasta pentru tine.
Problema ta este cauzata de mai multi factori, cum sunt:
- pielea subtire
- muschii insuficient miscati (lipsa unui sport care le pun uniform in miscare, stat mult in picioare, tocurile inalte - care doar intind si incordeaza muschii, fara suficienta relaxare alternativa)
- inaintarea in varsta
Toti acesti factori vor duce - mai repede sau mai tarziu - la vergeturi si varice, daca nu-ti schimbi modul de viata.
Iti recomand sa faci inot, tenis de camp, alergare si mancare echilibrata (cu proteine, vitamine, dar si cu grasime animala din cand).
Mario1996 întreabă: