| Flawless a întrebat:

Maine trebuie sa ma duc la o nunta si ma gandeam sa ma incalt cu tenisi happy. Ce spuneti, merge combinatia asta, camasa albastru cu alb - pantaloni negri (gen blug) si tenisi converse albastrii? Astept parerile voastre big grin

Răspuns Câştigător
| GlossyBabe a răspuns:

Da,mie imi place muuuult ideea! Te vei simti si confortabil, si in plus e la moda tongue Pune-ti si un papion funky, si o sa arate super!
Daca tie ti se pare ca e ok combinatia, de ce nu? big grin
Fundita?

16 răspunsuri:
| licurici77 a răspuns:

Merge combinatia dar daca ai avea o camasa doar albasta ar merge mai bine

| Andr33a123 a răspuns:

Merge...dar eu iti propun sa mergi eleganta. Imbracate intr o rochie cat de cat draguta si ia macar sandale happy. Funda?

| Flawless explică (pentru Andr33a123):

Pardon?

| RamonaPgstai a răspuns (pentru Flawless):

rolling on the floor

| Bernoullie a răspuns:

Da,merge. Conversii se poarta la orice

| geooo2000 a răspuns:

Da,merge,avand in vedere ca esti baiat, tenisi se vad bine.

| Kasia a răspuns:

Tenesi? La o nunta?
Nu!
Cum sa mergi in tenesi...e totusi nunta.
Exista un cod vestimentar pentru fiecare ocazie si sunt absolut sigura ca tenesii si nuntile nu sunt din aceeasi poveste.
Incearca niste pantofi ceva(nu trebuie sa arate ca ai lu' bunicu' sau sa fie super eleganti...dar totusi sa fie pantofi.)

| mona a răspuns:

Nu stiu, e cam nasol sa mergi cu tenesi la o nunta chiar daca se potriveste tinuta

| SimoFralala a răspuns (pentru Flawless):

rolling on the floor))

| SimoFralala a răspuns:

Am observat ca tot mai des barbatii adopta tendinte tot mai casual si unii barbati au inceput sa poarte tenisi la costum.
E ok aceasta tinuta, chiar daca altii nu o agreeaza, considerand ca purtatul tenisilor la costum este o greseala in stil deoarece multi nu stiu cum sa poarte tenisii la costum.

Justin Timberlake este unul care a popularizat purtarea acestora cu costumul. El a fost ales de catre GQ (editia americana) in top 10 cei mai stilati barbati din America.

Intrebat de ce poarta tenisi la costum el a raspuns simplu: "I just put sneakers on because I couldn’t dance in the shoes I had"."I couldn’t leap with just insoles and dress shoes. I would’ve hurt myself".

Acei converse daca sunt de culoare cu camasa e ok. Totusi, gandeste-te si la varianta unor pantofi. big grin

| Emmeii a răspuns:

Bună.

Da, mi se pare foarte drăguţă combinaţia, plus că eşti tânăr. ^^. Nu trebuie să te îmbraci într-un costum în care să transpiri tot şi să nu te simţi bine.

Distracţie plăcută la nuntă!
O zi bună!

| Andr33a123 a răspuns (pentru Flawless):

Scuze am trimis gresit trebuia sa ii trimit unei prietene.

| Anne2000 a răspuns:

Imbracat asa la o nunta? Vaiii x_X nu! La o nunta imbracate in niste pantaloni de costum negrii si o camasa alba si pantofi negri, e mai elegant si mai simpatic.

| Flawless explică:

A fost foarte ok big grin. m-am simtit foarte bine si chiar am atras destule priviri. pozitive big grin.

| GlossyBabe a răspuns (pentru Flawless):

Veeeezi? Ti-am spus eeeu! Si mie imi place cand vad un baiat imbracat mai iesit din comun! De ce sa fii banal si tipic, cand poti fi mai funky si sa porti stilul care iti place! Bazeaza-te pe instinctele tale, si fii sigur pe tine orice ai purta! tongue

| Athée a răspuns:

E o idee buna!