Din cate stii tu, nu a avut cumva cand era ca tine probleme cu banii? Poate ca ea nu a avut parte de toate astea si nu i se pare acum normal ca tu sa le vrei, din moment ce ea nu le-a avut. Cine stie. ca altfel ma indoiesc ca iti face/zice asta pentru a te rani. Ar trebui sa ii explici ca nu esti de acord cu ceea ce face, spune-i ce nu iti convine si gata.
Si draguta faza cu refolosirea absorbantelor
Buna! poti vorbi cu ea sa te lase sa mergi intr-o zi si poti sa-i zici ca nu sunt asa de multi bani, si poate o so convingi tu sa te lase.in legatura cu produsele poti vb cu ea ca nu este frumos si dupa aia daca cumva o sa afle fetele la care le duci comenzile atunci nimeni nu o sa aiba incredere,si nu o sa mai fi reprezentant ca poate pot face o plangere, plus ca o sa se rada de tine si nici nu o sa mai ai comenzi si poti discuta iarasi cu ea sau macar vb cu fetele sa duci mai repede comenzile, si mama ta ar putea face si ea o comanda cat poate sa coste un gel de dus nu? si in legatura cu absorbantele spune-i ca nu este igienic sa le refolosesti plus ca poti face o infectie ceea ce inseamna ca dupa trebuie sa dai bani la ginecolog de 10 ori mai mult decat o cutie cu absorbante spune-i aceste lucruri, fa-o sa inteleaga si intreab-o cum s-ar simti in locul tau sau ar fetelor la care le duci comanda. sper ca te-am ajutat pa-pa si nu uita spune-i sa se gandeasca ce boli poti face pa-pa.
E foarte stricta si egoista.
4 lei nu e o avere.Sunteti oameni modesti si daca e pentru carti sa citesti trebuie sa inteleaga ca iti trebuie pentru scoala si sunt sigura ca 4 lei oricine si'ar permite.Tu ai si alocatia, o poti folosi.
Cu produsele de la avon stii cum e proverbul : ce tie nu'ti place altuia nu'i face. Nu e frumos sa foloseasca produsele, nimanui nu i'ar placea ca produsele pe care el le comanda din banii lui sa fie folosite de altcineva.
Si pentru faza cu absorbantele e igienic si necesar sa ai mai multe pentru a le schimba.Nu ai ce face
Vorbeste cu mama ta.
Bună.
Fii mai independentă.
Mai responsabilă.
Până la urmă cu faci toată treaba cu Avon, chiar dacă e pe numele ei. Deci nu are niciun drept.
Iar treaba cu absorbantele e chiar de necrezut. Cum se poate aşa ceva? Spune-i că vei accepta să îţi pui cârpe numai atunci când va accepta şi ea să îşi pună cârpe.
Oricum e cam gravă problema cu mama ta.
Pa-pa.
Mdaa ciudat :-s Mă cam sperie mama ta
Încearcă sa ii spui că meriţi şi tu 4 lei, că doar nu e o avere.... Iar cu chestia cu Avon-ul spune-i că nu e bine ce face şi să se gândească că, dacă era in locul clientelor nici ei nu-i conevenea ca produsele cumpărate de ea să fie folosite. Şi faza cu absorbantele e ciudată rău Adica mnah dacă nu îţi dă bani, cere-i bunicii sau matuşii eu ştiu care îţi este mai apropiată .
Nuush Dar sper că te-am ajutat .
Mi se pare o prostie , 4 lei frate, da'i naiba.
Ma intreb ce ar face cu mine care am tendinta sa dau banii pe toate prostiile .
Produsele cand le primesti incearca sa le imprasti cat mai repede la fete.
Si cu absorbantele, explica-i ca nu ai chef sa mergi la ginecolog si sa spargi bani pentru nu stiu ce infectie.
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: