Dar in ce personaj te deghizezi?
Mai bine taie un cerceaf si costumeaza-te in fantoma.
*-*
Ideea halloween-ului era sa te transformi intr-un monstru sau ceva de genul asta.dar, cum vrei tu
Nu zice nicaieri cu Halloween`ul e pentru. speriat. Poti sa te imbraci in orice, merge chiar si sa fii printesa, ca la 5 ani. Oricum, nu vezi prea multe costume care sa te sperie, cel putin eu nu am vazut.
Josnic! Mi-ai copiat ideea si nici macar nu ai schimbat nimic la ea! Mi-ar fi rusine daca as fi tu! Spuneti si voi! cineva a comentat la raspunsul meu si nu ma supar deloc, ci chiar ii multumesc si e chiar pe ultima pagine raspunsul lui.dar el/ea a fost mai inspirat decat tine. fara suparare..sorry dar nu m-am putut abtine!
Merci ca m-ai adus iarasi la aceasta intrebare la care am raspuns acum ceva timp pentru ca am observat ca un neinspirat mi-a copiat raspunsul si l-a postat! Si ..totusi daca tu vei cauta pe Wikipedia vei vedea ca are origini cu speriat..cu Jack O Lantern. povesti cu vampiri..etc
Poti sa te imbraci asa si la halowen si la balul bobocilor daca esti in program. funda?
Fa cum vrei, imbracate cum vrei dar nu cred ca vei speria pe nimeni asa Bafta!
Deci costumul pe care il afisezi vreis a pari o curva? da este un costum original.dar nu-s e potriveste cu sarbatoarea in sine.
Da, mai puneti o caciula decupata la ochi, iti mai iei o sabie sau cutit de jucare si e perfect
Nu prea merge pentru ca haloween-ul este facut pentru alungarea spiritelor rele dar oamenii au inteles gresit... eu de haloween m-am costumat intr-un mosulica
1-nu vad in ce te deghizezi
2.de ce ai pus intrebarea asta la "cauze nobile"? care... dupa cate observ nici macar nu este prea utilizata
3.merge..cred si asa
4.Halloween-ul e pentru speriat..nu cred ca vei speria pe nimeni asa
5. mai bine faci nste fantome din hartie, lilieci
6.nu vad de ce nu-ti pui un cearsaf cu doua gauri pentru ochi-ar fi mai inventiv laughing(Sorry, nu m-am putut abtine..adica imbraca-te cum vrei..totusi e un fel de sarbatoare a imaginatiei)
8. daca nu preferi monstri.n-ai o rochie si zici ca esti printesa..ca la 5 anisori? Sau Alice din tara minunilor!
cata dreptate!
DaciaRomania întreabă: