1-nu vad in ce te deghizezi
2.de ce ai pus intrebarea asta la "cauze nobile"? care... dupa cate observ nici macar nu este prea utilizata
3.merge..cred si asa
4.Halloween-ul e pentru speriat..nu cred ca vei speria pe nimeni asa
5. mai bine faci nste fantome din hartie, lilieci
6.nu vad de ce nu-ti pui un cearsaf cu doua gauri pentru ochi-ar fi mai inventiv (Sorry, nu m-am putut abtine..adica imbraca-te cum vrei..totusi e un fel de sarbatoare a imaginatiei)
8. daca nu preferi monstri.n-ai o rochie si zici ca esti printesa..ca la 5 anisori? Sau Alice din tara minunilor!
Stai weee ca am lesinat de ras, Dreptate.
Nu zice nicaieri cu Halloween`ul e pentru. speriat. Poti sa te imbraci in orice, merge chiar si sa fii printesa, ca la 5 ani. Oricum, nu vezi prea multe costume care sa te sperie, cel putin eu nu am vazut.
Merci ca m-ai adus iarasi la aceasta intrebare la care am raspuns acum ceva timp pentru ca am observat ca un neinspirat mi-a copiat raspunsul si l-a postat! Si ..totusi daca tu vei cauta pe Wikipedia vei vedea ca are origini cu speriat..cu Jack O Lantern. povesti cu vampiri..etc
Hehe.Buna asta!)
Ce cauza nobila!
) Penal raspunsul )
De ce ai pus intrebarea la aceasta categorie?
da si merge daca este la o petrecere in care nu toata lumea e deghizata
Nu prea merge pentru ca haloween-ul este facut pentru alungarea spiritelor rele dar oamenii au inteles gresit... eu de haloween m-am costumat intr-un mosulica
Deci costumul pe care il afisezi vreis a pari o curva? da este un costum original.dar nu-s e potriveste cu sarbatoarea in sine.
Da. Este o idee minunata. Si ai putea sa te desenezi pe fata ( pisica sau ceva de genul )
Ideea halloween-ului era sa te transformi intr-un monstru sau ceva de genul asta.dar, cum vrei tu
Poti sa te imbraci asa si la halowen si la balul bobocilor daca esti in program. funda?
Fa cum vrei, imbracate cum vrei dar nu cred ca vei speria pe nimeni asa Bafta!
Da, dar bluza trebuie sa fie neagra, asa vei da impresia ca esti o pisica! Nu uita de mustati! Funda?
DaciaRomania întreabă: