anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a cazut parul. Am ramas cu cateva fire in cap. PS:sunt fata si am 17 ani...Bine sa nu exagerez dintr-un par f des am ramas cu cateva suvite care continua sa cada de cate ori fac baie, ma perii sau imi pun mana in par.
Mi-am luat de la Sensi Blue un sampon(pe care mi l-a recomandat medicul) care cica il regenereaza si ii intareste radacina. Ce-i drept il folosesc de putin timp dar observ ca la frunte imi apare pufulet... Dar doar la frunte pentru ca daca imi fac o carare in cap nu observ nimic.
Deci se regenereaza? E normal sa se regenereze mai intai la frunte?
Si parul regenerat in cat timp creste? Creste mai repede decat cel care a cazut?
O sa stau toata viata sa astept sa imi creasca parul care a cazut?straight face

9 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Eu am luat pastile de la Revalid pentru caderea parul si m-am spalat cu sampon de la aceaasi marca.

| Demoiselle a răspuns:

Pai andreeeeaaa 3 cm intr-o luna? zi-mi te rog cum se numeste samponul!:X:X
adinaciosescu... mi-e teama sa-mi fac analize. Dar o sa-mi cumpar niste magneziu si calciu de la farmacie... sper sa se rezolve problema pentru ca mor daca chelesccrying

| GdX a răspuns:

Fa-ti analize, sa nu ai cancer. Speram sa nu ai.

| andreeeaaa a răspuns:

Legat de problema ta.incearca sa nu-l perii foarte des si asta cauzeaza ruperea firului de par de la radacina. posibil sa ai lipsa de calciu.sau din cauza stresului.am mai auzit persoane carora le-a cazut parul din aceste motive.eu am o solutie si un sampon.sunt putin scumpe dar nu exagerat iar dupa baie te dai pe carare cu solutia aceea si intr-o luna creste de la radacina aprox. 3 cm thinking

| andreeeaaa a răspuns:

Add georgi_png si vorbim.nu este id meu. s`a intamplat ceva si nu`mi mai merge parola :*

| matraguna1 a răspuns:

Caderea parului e un semnal ca exista dezechilibre in organism (provocate de stres, alimentatie necorespunzatoare, lipsa vitamine etc). In primul rand, ingrijeste-te de alimentatie (consulta eventual un medic). In al doilea rand, iti recomand sa renunti la sampoanele din comert ce contin f multe chimicale si sa le inlocuiesti cu ceva natural. Ce a functionat la mine cand la fel imi cadea parul vazand cu ochii? O reteta f simpla. Amesteci 2 galbenusuri de ou + 2 linguri de coniac + 2 linguri de apa (sau mai mult, doar sa pastrezi proportia intre cele 3 ingrediente), si te speli pe cap cu aceasta compozitie FARA sa folosesti sampon (nu, nu iti ramane gras parul, are efect de curatare la fel ca al unui sampon). Dupa vreo 4 luni, pe langa faptul ca parul a incetat sa cada, se vedea cum se regenereaza (multe fire mici care cresteau). Sper sa te ajute.

| adinaciosescu a răspuns:

In primul rand, fa niste analize.Lipsa Mg-lui e vinovat de cele mai multe ori, cauta cauza, tratea-zo si efectul dispare
Succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O masca homemade încercată de mine și care chiar da rezultate. 2 galbenusuri de ou cu 2 linguri ulei de măsline aplicat pe parul umed de 2 ori pe săptămână în primele 2-3 săptămâni după doar o data pe săptămână. Masca o ți pe par în jur de 10-15 minute.
La fel de mult îmi cădea și mie și am încercat masca asta și deja după 2-3 aplicări am observat ca nu îmi mai cădea asa tare. Acum aplic masca o data la 2-3 săptămâni sau mai mult. aaaa și încă ceva nu încerca 1000 de tratamente și măști pentru ca mai rău faci parului, alege una și încearcă cu aia.
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bagate in legatura directa cu dan diaconescu