anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am cumparat o apa micelara de la Nivea pentru îndepărtrea machiajului. Eu ma dau doar cu rimel si cu fond de ten ca sa imi acopar câteva coșuri și problema e că atunci când vreau sa ma demachiez apa îmi îndepărtează foarte greu rimelul. Tin sa menționez ca nu ma dau cu o tonă si aplic apa pe dischete si daca frec bine nu se da jos. E vina apei sau a rimelului?

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Poate fi vina rimelului daca pe eticheta scrie waterproof.Ca fapt divers, rimelul se poate curata cu ulei si in felul acesta nu risti sa ramai fara 30% din gene.Incearca ulei de masline, floarea soarelui sau cocos.Eu folosesc de floarea soarelui pentru eyeliner sau creion negru si consider ca e mult mai bland decat orice altceva, plus ca iti lasa pielea moale.

| andreea1baratiu a răspuns (pentru dullcat):

Merci

| Utilizatoare123 a răspuns:

Îți recomand apa micelară de la Garnier, cea roz. Bate orice alt produs. Am folosit foarte multe și asta mi s-a părut genială.

| andreea1baratiu a răspuns (pentru dullcat):

Nu e waterproof doar ca lasa niste,, puncte'' mici care arata ca un fel de mizerie (sper ca ai înțeles ce zic)

| Violleta2022 a răspuns:

Te dai cu fond de ten la 14-15 anisori?
Mama ta nu te vede?
Dar la scoala, nu te vede invatatoarea?

Nu ai voie sa folosesti fond de ten la varsta asta mica, ca-ti distrugi tenul!

Apoi, cosurile nu se vidneca, fiindca sunt tot timpul astupate de fondul de ten, deci elimina complet machiajul, ca esti mult prea mica pentru el, fiind total contraindicat copiilor.

Sunt aici sa iti fac educatie si ma intreb unde o fii maica-ta, care te lasa sa pui faduri de om matur pe fata, stricandu-ti fata la anisorii astia.
Ia de invata fetita ca de aia ai bube pe fata, ca-ti incarci porii fetei cu ceva ce este otrava pentru fetisoara ta atat de fragila si delicata, incarcata cu "ciment" pentru femei mature, care iti distruge fata, la anisorii astia atat de mici.

| andreea1baratiu a răspuns (pentru Violleta2022):

Taci naibii femeie proasta si aici stai si ma critici fac ce vreau nu ce zice maica-mea si chiar ea mi-a zis sa ma dau sa imi acopere cosurile. N-ai ce face?

| Eireann a răspuns:

Cum a zis si dullcat daca e rimel waterproof se duce mai greu. Eu pun demachiantul pe dischete si stau cu ele pe ochi cam
5 minute si abia apoi incerc sa indepartez machiajul de ochi cu miscari delicate. Clinique are un demachiant bun se cheama "take off the day" e destul de scump dar functioneaza si la machiajul "incapatanat".