| Consumptive a întrebat:

Mi-am facut si eu "testul" ala la benzile depilatoare pentru fata si trebuie sa astept 24 de ore, dar ce sa fac: sa sterg cu servetelul ala, sau trebuie sa las ceara ramasa pe fata 24 de ore?

Răspuns Câştigător
| dream95 a răspuns:

Sterge cu servetelul.nu are cum sa lasi 24 de ore ceara pe fata o sa te inrosesti ca naiba.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cum să lași ceara pe față 24 de ore?
O îndepărtezi în câteva secunde după aplicare!
Pa, pa.

| Consumptive explică:

Mersi mult, acum sa vad cum fac sa nu se usuce pana maine.

| Giutsa a răspuns:

Mai fata lu D`zeurolling on the floor.Te dai pe o portinune mica de piele. Lasi 5 min si dupa o stergi daca pe parcursul a 24 de ore nu ai reactii adverse poti sa o folosesti.Cum sa stai cu ceara 24 de ore pe fata rolling on the floor. Esti nebuna? Iti cade pielea naibii.

| Consumptive explică (pentru Giutsa):

Da ma, m-am dat pe o portiune mica, am luat de pe portiunea aia, dar dupa ce luam ceara ramanea pielea putin lipicioasa si servetelul ala umed cu solutia aia de pe el imi spusese mama sa nu-l desfac ca se usuca pana maine...ah, plus ca scria pe cutie "Nu utilizati apa, alcool sau alt solvent pentru indepartarea resturilor de ceara." So...wtf? straight face
In fine, am desfacut ala, m-am curat si am incercat sa-l prind intr-un fel, sper sa nu se usuce pana maine.
Nu...nu sunt nebuna, e doar prima data cand incerc cu rahaturile astea de benzi...-.-
Cel putin nu sunt alergica...au trecut deja in jur de 8 ore si nu s-a iritat, n-am nimic, ma racaie la creieri ideea ca ala(servetelul) pana maine sa nu se usuce. thinking

| Giutsa a răspuns (pentru Consumptive):

Skumpa. Cacaturile alea cu alergia o sa le intalnesti la toate produsele cosmetice si vopselele. Sunt obligati ca sa puna acel prospect. Eu sincer niciodata nu am facut probele alea de sensibilitate pentru ca sunt o prostie, mie una asa mi se pare big grin. Si pot sa iti garantez ca niciodata nu am avut reactii alergice.

| DiditsSa a răspuns:

Normal ca nu trebuie sa iti lasi cerara pe fata 24 de ore... trebuie sa o indepartezi si apoi sa cureti cu apa (fara sapun sau altceva. si fara creme timp de 24 de ore)