Sterge cu servetelul.nu are cum sa lasi 24 de ore ceara pe fata o sa te inrosesti ca naiba.
Normal ca nu trebuie sa iti lasi cerara pe fata 24 de ore... trebuie sa o indepartezi si apoi sa cureti cu apa (fara sapun sau altceva. si fara creme timp de 24 de ore)
Bună.
Cum să lași ceara pe față 24 de ore?
O îndepărtezi în câteva secunde după aplicare!
Pa, pa.
Mai fata lu D`zeu.Te dai pe o portinune mica de piele. Lasi 5 min si dupa o stergi daca pe parcursul a 24 de ore nu ai reactii adverse poti sa o folosesti.Cum sa stai cu ceara 24 de ore pe fata . Esti nebuna? Iti cade pielea naibii.
Da ma, m-am dat pe o portiune mica, am luat de pe portiunea aia, dar dupa ce luam ceara ramanea pielea putin lipicioasa si servetelul ala umed cu solutia aia de pe el imi spusese mama sa nu-l desfac ca se usuca pana maine...ah, plus ca scria pe cutie "Nu utilizati apa, alcool sau alt solvent pentru indepartarea resturilor de ceara." So...wtf?
In fine, am desfacut ala, m-am curat si am incercat sa-l prind intr-un fel, sper sa nu se usuce pana maine.
Nu...nu sunt nebuna, e doar prima data cand incerc cu rahaturile astea de benzi...-.-
Cel putin nu sunt alergica...au trecut deja in jur de 8 ore si nu s-a iritat, n-am nimic, ma racaie la creieri ideea ca ala(servetelul) pana maine sa nu se usuce.
Skumpa. Cacaturile alea cu alergia o sa le intalnesti la toate produsele cosmetice si vopselele. Sunt obligati ca sa puna acel prospect. Eu sincer niciodata nu am facut probele alea de sensibilitate pentru ca sunt o prostie, mie una asa mi se pare . Si pot sa iti garantez ca niciodata nu am avut reactii alergice.