| nutzic a întrebat:

Mi-au aparut citeva cosuri, doar pe zona fruntii!
ma ajutati cu niste sfaturi?)dar eficiente, care intr-adevar v-au ajutat..mersukiss

6 răspunsuri:
| PamyTzZz a răspuns:

Buna! Eu as zice sa le lasi asa pentru ca vor trece ele de la sine. Este varsta cred ca marea majoritate a copiilor se confrunta cu aceasta problema. Daca doresti sa scapi de ele eu iti recomand un preparat. Este facut doar din antibiotice si foarte eficient. Si eu eram la fel ca tine nu suportam sa ma vad cu cosuri asa ca am mers la un dermatolog foarte bun care mi-la recomandat. In maxim o saptamana nu vei mai avea aceasta problema. Nu imi amintesc exact numele preparatului dar cu siguranta farmacista va sti ce sa iti dea.
funda?

| DulceataXP a răspuns:

Buna!
Deci dacă acum sîntem în vacanţă poţi sa te foloseşti de sfatul meu!
Poţi sa te dai pe coşuri cu IOD adica cum este Verde de briliant ( zilionca) numai ca ea este galbena coşurile foarte repede se usuca şi dispar,, cred ca te-a ajutat,, PUP)

| nutzic explică (pentru DulceataXP):

Mersi.o sa incerc):*

| Scumpilicii a răspuns:

Hei! Cosurile iti vor aparea mereu in aceasta o perioada de adolescenta sa zic asa, din cauza hormonilor care cresc si eu la randul lor si se dezvolta. Eu iti recomand sa le lasi asa, si sa te speli cu apa si sapun de vreo 2-3 ori pe zi. Sau, te poti duce la un Plafar, undeva cu produse din plante si o rogi pe vanzatoare sa te ajute gasing o crema buna de cosuri.
Poti merge si la dermatolog, de asemenea. El iti poate recomanda anumite creme sau substante.
Succes! Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sunt o grămadă de soluţii, îţi voi da una dintre ele,
Soluţie de bicarbonat de sodiu, lăsat să stea puţin pe faţă, apoi se şterge.E şi abrazivă, îndepărtează grăsimea şi lasă pielea fină.
Te pup!

| Kasia a răspuns:

Foloseste doar pe acele cosuri un amestec de miere si scortisoara pe care sa il lasi sa actioneze peste noapte