anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Miar place foarte mult sa imi fac o freza emo... dar nu stiu de ce mama nu ma lasa as vrea sa pot sa o conving sa imi faca un breton dar nu vrea spune ca fata mea este ovala si nu are rot sa ma irosesc degeaba cu un breton naspa...va rog cum sa o conving pe mama ca miar sta bine cu breton?

Răspuns Câştigător
| wizard_cristi a răspuns:

Frezele emo nu se prea mai poarta decat daca esti cu adevarat emo. Oricum sunt destul de urate, petreci mult timp aranjandu-te si risti sa-ti mai stea si prost.

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca e sa-ti dau sfatul meu...eu ti-as zice sa strangi bani, sa te tunzi km vrei ca dupa aia numai are ce sa-ti facawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine ai ascultao pe mama ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau o freaza noua

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca nu esti emo nu prea ai avea de ce sa iti faci o freza EMO nu prea ar avea sens dar daca tie iti place poti sa iti faci si in legatura cu mama ta ia-o si uh cu usurelul spune-i ca tiar place sa ai o frizura emo si poate tear lasa la mine nici nu e nevoie s-o intreb pe mama ca ea ma intreaba pe mine daca nu vreau sa-mi imi schimb lookul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa o convingi arata-i doar ca esti in stare si nu te dai batuta pana nu vei obtine ce iti doresti dar gandeste-te mai intai ce vrei sa faci ca si eu am avut freza emo si pana la urma mi-am distrus tot parul... dar ori cum daca tie iti plase...
BAFTA CU MAMIKAtonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu stiu cred ca parintii au
dreptate id ul meu emo_flory nu glumesc asta e

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omoaro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca afli cum sa convingi o mama pentru un breton. spuneti-mi si mie,
plzzzzzzzz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu as vrea sa-mi fac un breton dala peste sprancene si lung si trept dar mama zice cas putin grasuta la fata si ca nu miar sta bine ce spuneti voi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Api eu as face tot ce imi ceri si te-ar lasa ca la mine mergr

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa-ti bretonul. Nu cred ca o sa decida sa til taie indiferent de cum ti-ar sta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa nu ii asculti pe cei care iti zic :ca vai ca mama ta are dreptate blabla bla daca chiar iti doresti explica-i ca tu chiar vrei un breton xca asa sepoarta da nu folosi cuvantu emo ca mamele se cam sperie:ca vai cei emo asa ca roag-o arata-i niste poze cu colege cu breton si pote iti va face!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa nu ii asculti pe cei care iti zic :ca vai ca mama ta are dreptate blabla bla daca chiar iti doresti explicai ca tu chiar vrei un breton xca asa sepoarta da nu folosi cuvantu emo ca mamele se cam sperie:ca vai cei emo asa ca roago aratai niste poze cu colege cu breton si pote iti va face!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce copii rupti sunteti mah frezele emo au fost si vor fi mereu la MODA asa ca pastrativa comenturile ptru voi mah...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi mai bine sa-i zici mamei tale faci ce vrei tu cu viata ta nu ea cu ata aaa si nu fugi de acasa pentru ca daca te va auzi siguratano sa te mai lase saty faci breton fi rebela faci ce vrei tu e viata ta
big grin sunt super frezele tongue le :X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o asculta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ca vrei sa arati si pe dinafara cum esti pe dinauntru... spune-i ca vrei sa fii si tu la moda ca alte fete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bun sa incepem cu imceputul:
1>>>Cheama un frizer sau un prieten/a care stie sa faca asa ceva(vezi sa nu fie nimeni acasa)
2>>>iti faci freza emo
3>>>astepti parinti acasa si te prezinti lor, si le spui ca nu au ce sa iti fac(doar daca nu te tund cheala) ca e viata ta, si asta vrei.

SUCESS

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vr sa stii cum contacteaza-ma pe id: denny_mafia_devil03

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paai... pe mine mama m-ar lasa dar eu vreau par lung si eu o conving rugando pan' ii zboara fulgii si ma lasa dar nu stiu cum ii mama ta dar eu as zice sa faci asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ar trebui sa ii spui ca sa se poarta si ca iti sta bine
si ca nu ei trebuie sa placa ca tie
si eu daca as fi in locul tau mi-as face singura si daca nu as sti as pune o prietena sau cineva care stie sa faca bretonul asa
asa ca nu o mai asculta pe mama ta si pune pe cineva sa-ti faca bretonul pe ca oricum dupa aia nu mai are ce sa-ti faca chiar daca te cearta sau tte bate nu-i nimic pentru ca tu ai facut ce ai vrut si ai bretonul
si eu ma patit asa si m-a certat chiar daca nu m-a lasat dupacea nu a mai avut ce sa-mi faca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Roagoo pana o convingi si eu sunt emo si tot asa imi zicea mama da tot ca mine am facut deci faci cum vrei u

| Andra_8213 a răspuns:

Acum`a in 2010 am vazut chiar foarte multe fete si baietii cu freza emowinking... zii mamei tale ca e o noua incercare cu breton si intreab`o daca cand era ea mica si o rugase pe mama ei sa ii faca breton poate ii facea si daca nu intreab`o cum te`ai simtit, rau corect? si uite asa ma simt si eu si terog mama imi faci breton ...incearca asa poate merge te pup :* si oricui din cate am vazut ii sta bine cu breton de ce nu i`ar sta?

| emome a răspuns:

Sunt emo si cred ca maicata nu trebuie sa-ti comande viata deci... fa ce vrei frate dar ai grija sa nu exagerezi