| Cristinaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Miercuri plec in Italia ..si vreau sa alerg, acolo, in fiecare dimineata big grin Cam cate minute e indicat pentru a ajuta la slabire?

18 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Hmm 1 ora este super ok, daca nu poti 1 ora, limiteza-te la 30 de minute zilnic, sau 30 minute dimineata, 30 seara.

| wpoieoit a răspuns:

Pentru inceput nu e bine sa alergi prea mult.In jur de 30 de minute. Apoi, treptat, poti creste timpul in functie de cum simti tu si de conditia fizica pe care o ai.Ai grija sa te incalzesti bine inainte ca eu nu m-am incalzit si acum am probleme cu meniscul! laughing Spor big grin

| XfashionX a răspuns:

Sa nu alergi mai mult de 30 de minute.Este indicat sa alergi 25-30 de minute.

| conttpu1 a răspuns:

Ce legatura are Italia cu alergatul? Sau vrei sa te lauzi ca mergi in Italia?

De alergat, trebuie sa alergi cam 5 km pe zi ca sa vezi diferenta. Fiind incepatoare nu o sa poti fugi atat de la inceput, asa ca incepe cu 1 km, si tot adauga 100-200 metri in fiecare zi.

| Nickkkkkkkkkk a răspuns:

E bine o ora in fiecare dimineata, si sa ai un bidon cu apa la tine, dar nu foarte
mare. Spor la slabit.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Eu recomand:
Daca reduci cantitatea de mancare, dupa ora 19 mananci ceva usor : iaurt cu biscuiti de exemplu si consumi multa apa practicand de altfel si niste exercitii fizice vei da jos din greutate.
Daca alergi jumatate de ora / o ora dimineata si tot asa seara, consumand apa si mancand fructe caloriile ti se vor arde.
Iata ce fac eu acasa :
http://www.youtube.com/watch?v=XykeKSf5Dtc

http://www.youtube.com/watch?v=dz0oFaVGuh4&feature=endscreen&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=iZQ9_c4yiwY&feature=fvwrel&NR=1

Succes si O zi placuta! :)

| razvangabriel96 a răspuns:

Nu neaparat un timp, poti sa alergi 10 min daca alergi inn 10 minute 1 km tot degeaba stabileste o distanta de 1-2 km la inceput si dupa alearga de 2 ori aceea distanta si creste in fisecare zi.happy

| Gabyy2001 a răspuns:

Ce ai frate... esti gras de vrei sa slabesti? mergi in Italia si mananci mancare exotica. sau ai sa comanzi salata de fructe (;

| AxelBv a răspuns:

Nu e vorba de cate minute alergi, ci cum alergi. Nu foarte tare, dar nici jogging. Indicat ar fi cam 3/4 (marsul postasului) intr-un ritm constand de aprox 30 min. Alergarea in sprint sau rupere de ritm nu arde in aceiasi masura grasimile. Efortul constant, indiferent de tipul de miscare, face asta.

| Cristinaaaaaaaaaaaa explică (pentru Reek54):

sad wof.

| Cristinaaaaaaaaaaaa explică (pentru wpoieoit):

I don't want to see mor.

| Cristinaaaaaaaaaaaa explică (pentru conttpu1):

rolling on the floor nu ma laud. ddar aici nu pot alerga.ma vede lumea.nu suport.

| Reek54 a răspuns (pentru Cristinaaaaaaaaaaaa):

Ce wof?, e prea mult?

| 6 a răspuns:

Pai ar fi bine sa alergi dimineata si seara cand este mai racoare. Pentru inceput e bine sa incepi incet, si cu timpul sa urci treptat. Iti recomand ca inaintea fiecarei ture sa faci niste exercitii pentru a nu face vreo intindere sau o febra musculara.

Logic blushing

Nu e logic de loc happy, 15 minute dimineata si seara, daca alergi mai putin de atat, degeaba mai alergi.

Asa e binebatting eyelashes 25 cred ca reusescthinking

Nu trebuie neaparat continuu, poti sa faci cate o pauza la fiecare 10 minute.