| Butterfly2110 a întrebat:

Miine fiind ultima zi de scoala inainte de vacanta de Paste..nu stiu cu ce sa ma imbrac imi recomandati la cele mai bune sfaturi FUNDA...

Răspuns Câştigător
| Diavolcata a răspuns:

Acesorii..nu exagera..chiar deloc. o pereche de cercei micuti, atat, poti sa-ti iei si o pereche de ochelari de soare, protejeaza-ti ochii! Daca vrei pantaloni de trening, incalta-te cu adidasi sau bacheti, un tricou si vesta din fas sau un hanorac..Nu te mai stresa din cauza culorilor, tinuta nu trebuie sa fie combinata astelf: doua cate doua, doar ai grija sa nu exagerezi.
Psrea multe pareri proaste pe aici. Da, rochie si trench...Tricou simplu alb daca ai +vesta neagra+pantaloni taiati +botine negre +geanta plic neagra
tricou alb cu desen negru si roz,+pantaloni albi+adidasi albi,
tricou rosu cu dungi albe si desen cu mikey mouse+pantaloni negrii conici cu capse albe+sandale negre de primavara
pantaloni turcoaz+tricou alb cu desen negru si roz sau un tricou simplu +pantofi crem
tricou alb cu capse de se pune si pe un umar cu desen negru,+blugi taiati+botine negre,
tricou alb cu capse de se pune si pe un umar cu desen negru+pantaloni negrii conici cu capse albe [ jos ] gen pant. de trening+sandale negre de primavara
Cat mai elegant si comod sa te simnti.

7 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Acum suntem in vacanta deja...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Parca elevii au deja vacanta de vreo 2 zile

| Bondarel99 a răspuns:

Te duci maine la scoala?

| Butterfly2110 explică (pentru suntserios):

Eu sunt din Moldova deci noi asa iesim

| Butterfly2110 explică (pentru zurick):

Cei din Rominia poate dar noi cei din Moldova nu astazi este ultima zi de scoala

| Butterfly2110 explică (pentru Bondarel99):

Da ma duc eu sunt genul acesta ...imi place ultima zi inainte de vacanta facem ce vrem la lectii nu ne pregatim temele etc.

| Bondarel99 a răspuns (pentru Butterfly2110):

Macar aia nu isi bat joc de voi acolo in Moldova...