| Pupsik a întrebat:

Multi spun ca sunt slaba si urita! uitati-va la poza si spunetiva parerea este asa cum zic unii!?

Răspuns Câştigător
| Catheryne a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti faci griji in privinta fizicului tau. Esti o fata foarte draguta si fiecare dintre noi este frumos in felul lui. Chiar daca o persoana are un defect cu siguranta are si o calitate pe care multi si-ar dori-o. Sunt persoane care ar da orice sa fie slabe. Totusi cei care jignesc sunt oamenii fara carater care ar trebui sa inspire mila. Sper ca ti-am fost de folos! happy

14 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Nu se vede prea bine poza. Fata nu se cunoaste destul de bine, dar vad ca ai o silueta frumoasa. Crede-ma ca multe fete se chinuie acum sa slabeasca pentru a avea silueta ta.
Bafta!

| blueangel99 a răspuns:

Ok, poza nu e prea clară, dar eu văd o fată frumoasă cu siluetă destul de bună.
Dar nu trebuie să iei în seamă toate comentariile. Dacă e, pune-ţi altă poză, dar să nu fie cu tine. Caută "avatare" pe Google.
Pa, pa!

| Pupsik explică (pentru blueangel99):

Multumesc mult :*

| blueangel99 a răspuns (pentru Pupsik):

N-ai pentru ce.
Pa, pa!

| LadyGA a răspuns:

Buna! in primul rand tu esti in crestere si sincer arati foarte bine. nu te lua dupa genul astia de oameni. invata sa nu mai pui la suflet toate prostiile. bafta!

| 6111992 a răspuns:

Buna nu mai pune la suflet toate rautatile, multe fete in ziua de astazi vor sa arate ca tine sa aiba o silueta de invidiat probabil sunt geloase pe tine si vor sa te supere.

| FunnyMoment a răspuns:

Mai.eu una nu stiu ce sa zic. Daca ti-as spune ca esti extraordinar de frumoasa as minti.Esti normalathinking, adica nu esti nici frumoasa nici urata.Cat despre silueta, mai tarziu o vei aprecia.Eu la varsta ta (nu stiu exact cati ani ai) eram la fel de slaba si eram mereu tachinata pe tema asta. Dupa cativa ani cand a inceput sa se vada mancarea pe mine si-au inchis guralaughing.
P.s.:Sa stii ca fetele "normale" sunt cele mai simpatice, in sensul ca nu par nici fitoase si se integreaza usor in grupuribig grin.Nici eu nu sunt frumoasa, de asta ti-am dat parerea mea sincera.

| DarkTheory a răspuns:

Esti frumoasa ca un stele,
tu mi-ai rupt inima in doi,
si uitandu-ma la tine,
am paralizat la un co.i

| iseewhatyoudidthere a răspuns:

Draga Pupsik, ai fata de fotomodel : barbia ascutita si finuta, ochii mari si patrunzatori. Tu poti fi ceea ce cauta designerii de la Paris, si asta gasesti mai greu. Nu stiu ce inaltime ai, dar fata e perfecta pentru modeling. Inchide gura haterilor, ei nu stiu sa aprecieze frumusetea naturala.

| Pupsik explică (pentru iseewhatyoudidthere):

Am 1metru si 58 centimetri

| iseewhatyoudidthere a răspuns (pentru Pupsik):

Ideea era ca nu esti urata.

| RamonaHa a răspuns:

Cu nuantator sau vopsea si putin make-up, cu niste hainute misto o sa fii chiar frumoasa! Bine, nu ar strica nici daca te-ai mai ingrasa putin...