Nu ar trebui sa-ti faci griji in privinta fizicului tau. Esti o fata foarte draguta si fiecare dintre noi este frumos in felul lui. Chiar daca o persoana are un defect cu siguranta are si o calitate pe care multi si-ar dori-o. Sunt persoane care ar da orice sa fie slabe. Totusi cei care jignesc sunt oamenii fara carater care ar trebui sa inspire mila. Sper ca ti-am fost de folos!
Ok, poza nu e prea clară, dar eu văd o fată frumoasă cu siluetă destul de bună.
Dar nu trebuie să iei în seamă toate comentariile. Dacă e, pune-ţi altă poză, dar să nu fie cu tine. Caută "avatare" pe Google.
Pa, pa!
Nu se vede prea bine poza. Fata nu se cunoaste destul de bine, dar vad ca ai o silueta frumoasa. Crede-ma ca multe fete se chinuie acum sa slabeasca pentru a avea silueta ta.
Bafta!
Buna! in primul rand tu esti in crestere si sincer arati foarte bine. nu te lua dupa genul astia de oameni. invata sa nu mai pui la suflet toate prostiile. bafta!
Serios?
Poate vrei să ţi-o iei cu o suspendare, la răcoare(hopa şi rima), ca să te pocăieşti, băieţel!
Esti frumoasa ca un stele,
tu mi-ai rupt inima in doi,
si uitandu-ma la tine,
am paralizat la un co.i
Mai.eu una nu stiu ce sa zic. Daca ti-as spune ca esti extraordinar de frumoasa as minti.Esti normala, adica nu esti nici frumoasa nici urata.Cat despre silueta, mai tarziu o vei aprecia.Eu la varsta ta (nu stiu exact cati ani ai) eram la fel de slaba si eram mereu tachinata pe tema asta. Dupa cativa ani cand a inceput sa se vada mancarea pe mine si-au inchis gura.
P.s.:Sa stii ca fetele "normale" sunt cele mai simpatice, in sensul ca nu par nici fitoase si se integreaza usor in grupuri.Nici eu nu sunt frumoasa, de asta ti-am dat parerea mea sincera.
Cu nuantator sau vopsea si putin make-up, cu niste hainute misto o sa fii chiar frumoasa! Bine, nu ar strica nici daca te-ai mai ingrasa putin...
Draga Pupsik, ai fata de fotomodel : barbia ascutita si finuta, ochii mari si patrunzatori. Tu poti fi ceea ce cauta designerii de la Paris, si asta gasesti mai greu. Nu stiu ce inaltime ai, dar fata e perfecta pentru modeling. Inchide gura haterilor, ei nu stiu sa aprecieze frumusetea naturala.
Buna nu mai pune la suflet toate rautatile, multe fete in ziua de astazi vor sa arate ca tine sa aiba o silueta de invidiat probabil sunt geloase pe tine si vor sa te supere.