Eu aș opta pentru un parfum cu aromă de vanilie, dar și celelalte sunt ok(depinde de propria-ți dispoziție, când faci alegerea). Toate bune, sărbători fericite, un an mai bun și plin de realizări.
Buna!
Eu iti recomand capsuni sau piersica. Acum depinde si de ce gusturi ai tu. Oricum produsele Yves Rocher sunt foarte bune dupa parerea mea.
Eu ti-as recomanda capsuni sau zmeura, dar acum depinde si ce iti place tie.
De ce? Trebuie neaparat sa mirosi a bucatarie?
In general, un parfum floral e mult mai indicat. Daca tot dai atatia bani pe el, macar sa fie unul ca lumea.
Bine ca nu i-a trecut nimanui prin cap sa inventeze parfum de sarmale! Sau de caltabosi.
Eu zic piersica si capsuni...Mie astea imi plac. Iubesc parfumurile de la Yves Rocher.
Capsuni iti da o stare de dulce si de veselie asa ca te-as sfatui sa il incerci,,
Eu as alege murele sau capsunele ...dar alegerea sta doar in mainile tale ...cum vrei tu sa mirosi? stiu ca suna ciudat dar asta este cea mai buna si directa intrebare
Eu iti recomand cu capsuni am si eu unu care miroase ingrozitor de bine. pupici
Toate parfumurile de la yves rocher miros...delicios
eu am unul de mure si unul de zmeura.
acum depinde si de anotimp:
piersiza si murele sunt de primavara si toamna.
zmeura de vara i murele de iarna(cel putin dupa mine)
totusi mie imi place si cel de vanilie
Eu as alege zmeura pentru ca miroase proaspat si delicios. Si e foarte feminina
@Alinaa12
Incearca Aqcua di Gioia, am si pe profilul meu reclama. Iti da o senzatie de fresh dar e vreo 70 de euro, depinde de sticluta.
Salut blueheart! sunt GoddessMaui, daca ma mai tii minte.
Sa treci si pe la intrebarile mele (alea serioase) daca ti se pare vreo una interesanta bineinteles, sunt curioasa cam ce pareri ai.
Mi-am dat seama dupa nume. Acum ma uitam la raspunsurile tale Trec si la intrebari.
pinkflower întreabă:
inna întreabă: