| BaiatulElita a întrebat:

Neața, voi ce părere aveți despre converse? Am văzut multe persoane ce fac misto de oamenii care poarta așa ceva, sincer mie îmi plac.

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Dacă ție îți plac și te simți bine în ei, ce contează părerea altora?

În plus, Converse vând 100 de milioane de perechi de teniși pe an. Deci sunt destui oameni cărora le plac, nu ești o raritate.

22 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu mi-au placut niciodata.
Sunt ok pentru spor, plimbarea prin parc si batut mingea, dar nu sunt pentru mers la scoala, la intalniri cu fetele sau la petreceri ori restaurant.

| BaiatulElita explică (pentru Violleta2022):

Tu mereu ai ceva de comentat negativ

| Violleta2022 a răspuns (pentru BaiatulElita):

Fiindca am educatie si experienta de viata si am voie sa-mi dau cu parerea.
Ai pus o intrebare iar eu ti-am raspuns sincer, ca nu te ajuta pe tine cu nimic, daca te mintim.
Eu spun sa te maturizezi, ca nu mai esti copilas mic si ar trebui sa accepti si parerile altora, fara sa te afecteze si sa plangi, ca nu auzi numai ce vrei tu.

| StoicAnalysis a răspuns:

E o firma ok, de ce ar avea cineva de comentat la dresa ei?

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ce este frate converse dacă nu te deranjez ca întreb

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Pentru Violleta: Cine poarta converse in restaurant la masa? Normal ca nu merg. E ca si cum ai zice : detergentul de vase nu poti sa-l bei. laughing

Https://www.converse.com/......676MP.html Doamne ce Frumoși sunt bascheți ăștia abia astept să-mi iau o perechea de dinștia când iua salariul

Acum am văzut ca sunt de fete nooooolaughing)

| StoicAnalysis a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Esti femeie?

Ma gandeam. laughing

Nu frate ce ai? Acum am văzut ca sunt de fete țiam zis am crezut ca sunt de băieți

Https://www.converse.com/......9160C.html

Sunt oarecum similari la model si sunt unisex.

Îmi place bascheți modelul da talpa aia este prea mare nu-mi place deloc era bine dacă era normal talpa nu dubla ști

ăștia îmi plac mult exactă după ce veneam de la fotbal așa se făceau laughing)

Iti iei dinaia la 70 de euro si dupa ce joci niste fotbal, se transforma in 100 de euro laughing

rolling on the floor)) rolling on the floor) Mai terminat boss

Mergem la fotbal cu ei ști cum tremura portaru? laughing) prindeam un cioc dinlă în stilu vrabie și ma alerga ăla tot terenul de fotbal nimeni nu ma lua cu ei în echipa cică nu știu eu fotbal pai frate dadeam gol nu? Mai Ales la Frekik lovitură liberă 40 metri direct o teleportam în spațiu loveam sateliți lui Elon

Zi mersi ca n-ai fost tu portarul laughing

Eu eram mai panda frate când eram în mai mic și ăștia ma punem în porta mereu ma și na dai mai greu gool frate cane vezi gorilă de om în poarta ba frate dădeau cu asa ura ba în poarta îmi rămânea ba semne pe spate pe piciore și eu când eram în teren stai asa pai tu dădeai în mine cu ură sa ma omori stai sa vezi tu acum ce avioane F15 îți iei mf ba nu-i iertam sa ma ia dracu ști cum făcea frate? ca focile da și fugeam ca știam ce capace îmi loam laughing da măcar știam frate ca îmi iau bătaie da și eu dau alte vremuri boss alte vremuri fotbal era fotbal Adevărată acum nu vezi?

| Giulia911 a răspuns:

De ce ai face mișto?

Întrebări similare