Dacă ție îți plac și te simți bine în ei, ce contează părerea altora?
În plus, Converse vând 100 de milioane de perechi de teniși pe an. Deci sunt destui oameni cărora le plac, nu ești o raritate.
Ce este frate converse dacă nu te deranjez ca întreb
Nu mi-au placut niciodata.
Sunt ok pentru spor, plimbarea prin parc si batut mingea, dar nu sunt pentru mers la scoala, la intalniri cu fetele sau la petreceri ori restaurant.
Pentru Violleta: Cine poarta converse in restaurant la masa? Normal ca nu merg. E ca si cum ai zice : detergentul de vase nu poti sa-l bei.
Https://www.converse.com/......676MP.html Doamne ce Frumoși sunt bascheți ăștia abia astept să-mi iau o perechea de dinștia când iua salariul
Acum am văzut ca sunt de fete nooooo)
Nu frate ce ai? Acum am văzut ca sunt de fete țiam zis am crezut ca sunt de băieți
Https://www.converse.com/......9160C.html
Sunt oarecum similari la model si sunt unisex.
Îmi place bascheți modelul da talpa aia este prea mare nu-mi place deloc era bine dacă era normal talpa nu dubla ști
ăștia îmi plac mult exactă după ce veneam de la fotbal așa se făceau )
Iti iei dinaia la 70 de euro si dupa ce joci niste fotbal, se transforma in 100 de euro
Mergem la fotbal cu ei ști cum tremura portaru? ) prindeam un cioc dinlă în stilu vrabie și ma alerga ăla tot terenul de fotbal nimeni nu ma lua cu ei în echipa cică nu știu eu fotbal pai frate dadeam gol nu? Mai Ales la Frekik lovitură liberă 40 metri direct o teleportam în spațiu loveam sateliți lui Elon
Eu eram mai panda frate când eram în mai mic și ăștia ma punem în porta mereu ma și na dai mai greu gool frate cane vezi gorilă de om în poarta ba frate dădeau cu asa ura ba în poarta îmi rămânea ba semne pe spate pe piciore și eu când eram în teren stai asa pai tu dădeai în mine cu ură sa ma omori stai sa vezi tu acum ce avioane F15 îți iei mf ba nu-i iertam sa ma ia dracu ști cum făcea frate? ca focile da și fugeam ca știam ce capace îmi loam da măcar știam frate ca îmi iau bătaie da și eu dau alte vremuri boss alte vremuri fotbal era fotbal Adevărată acum nu vezi?
Fiindca am educatie si experienta de viata si am voie sa-mi dau cu parerea.
Ai pus o intrebare iar eu ti-am raspuns sincer, ca nu te ajuta pe tine cu nimic, daca te mintim.
Eu spun sa te maturizezi, ca nu mai esti copilas mic si ar trebui sa accepti si parerile altora, fara sa te afecteze si sa plangi, ca nu auzi numai ce vrei tu.
anonim_4396 întreabă:
Mary Marry întreabă: