Da.poti sa faci ce a zis alinus insa in spatele acelei agrafe care il prinde si ascunde trebuie sa incerci sa il insanatosesti. nu stiu ce sa zic despre mastile de la kallos. am auzit ca sunt foarte bune insa parul are nevoie de ceva 100% natural ca sa arate si sa se simta bine. poti sa iti faci pentru inceput o freza frumoasa si sa incepi sa mananci cereale integrale si nuci. fac foarte bine la par. ca sa ti se para mai bune la gust pui brumi in lapte si apoi pui cerealele integrale si le lasi sa se inmoaie putin
pe langa asta iti poti face in fiecare saptamana sau chiar la cateva zile o masca naturala acasa. pui galbenus de ou, miere si lamaie si o tii mai mult in par apoi te speli bine si cand te clatesti sa pui putin putin otet.
trebuie sa ai mare grija ce mananci pentru ca iti lipsesc vitaminele. in loc de lamaie poti pune si suc de portocala si iti va face si parul mai lucios. si eu il am foarte cret si destul de deteriorat dar arata mai bine dupa ce ii pun masca aia si putina spuma aplicata pe parul umed inainte de uscare face minuni
ca sa ma schimbi cate ceva il poti pune pe niste bigudiuri care sa aiba o marime diferita fata de marimea buclelor tale si o sa fie ceva nou.
oricum numai cu remediile 100 % naturale reusesti cu adevarat pentru ca nu contin nimic chimic. poti folosi o infuzie de frunze de nuc si mesteacan la clatire si e de preferat ca ultima apa sa fie mai rece si cand il usuci si sa tii foenul la 15 cm de par.
si nu uita sa folosesti cat mai putin sampon. doar atat cat sa faca spuma
Deci chestiile care le-ai spus m-au uimit. Scriam pe google ca nu imi mai suport parul si am nimerit aici. Vreau sa spun ca o sa incerc tot ce ai sfatuit-o pe Daria. Sincer, nu mi-am batut capul cu ce mananc, si niciodata nu am crezut ca mancarea nesanatoasa dauneaza in halul asta parului, dar acum o simt pe pielea mea. In ultima vreme, 1 an, 2, am mancat extrem de gras, in cantitati mari si noaptea.nici nu imi aduc aminte cand am mancat ultima data un morcov de exemplu` )) omul din greseli invata... acum am de munca sa imi repar parul uscat, despicat e vai de capu lui. M-am si tuns pana la ceafa sa-l ajut sa se regenereze, dar tot nu il suport, cand bate vatul, se incalceste de zici ca mi-ai bagat mixeru in cap)
kalakkas întreabă: