| Cookie44 a întrebat:

Nu stiți ceva rețetă pentru eliminarea părului de pe corp definitiva? Va rog, dau fundă ❤

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu exista asa ceva. Te duci la epilare definitiva si nici aia nu e definitiva

| relian a răspuns:

Da,mergi la o clinica si vezi cat costa acolo,intrebi.Dar firele de par nu le poti elimina definitiv,decat foarte greu. Spune cineva pe aici ca nu e definitiva nici aia. Exista mai multe metode,iar una din ele se spune,personal nu am mers sa fac asta, deci ce spun cei care aplica acel procedeu, ca eliminarea ar fi permanenta.Cu laser sau nu mai stiu cu ce scule, dar te poti informa la clinica, aia iti poat explica mai bine cum sta treaba cu parul de pe corp.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Epilare definitiva cu laser

| NLS a răspuns:

Chiar si unele saloane cosmetice numesc procedura de epilare cu laser SEMIPERMANENTA.

"Epilarea cu laser este definitivă? De ce toamna este cel mai bun moment pentru a începe procedura? Care sunt rezultatele şi cât timp se menţin? Care este diferenţa dintre laser şi lumina intens pulsată? Aflăm răspunsuri avizate de la medicul dermatolog Dorina Giurcăneanu din Bucureşti.

Epilarea definitivă este chiar definitivă? „Termenul corect este cel de epilare semipermanentă, şi nu definitivă, un termen adesea folosit incorect", ne lămureşte dr. Dorina Giurcăneanu, medic primar dermatolog la Biomedica.

Epilarea semipermanentă este una dintre procedurile cosmetice care se recomandă a fi începute în sezonul rece. Potrivit dermatologului, cea mai mare cerere este toamna, iar pacienţii care vin în sezonul estival sunt reprogramaţi. De ce? „Orice tratament care foloseşte laserul sau lumina intens pulsată se aplică în perioadele mai puţin însorite. Chiar şi aşa, se utilizează în continuare produse fotoprotectoare după procedură, indiferent dacă pe piele rămân sau nu urme roşii. Altfel, vara, pielea se poate pigmenta mai intens, de regulă fiind vorba de pete care se scot foarte greu", explică dr. Giurcăneanu.

Pentru rezultate optime, sunt necesare 3, până la 10 şedinţe, câte o şedinţă la interval de 4-6 săptămâni. Numărul de şedinţe, dar şi durata unei şedinţe sunt stabilite de medic în funcţie de intensitatea luminii folosite, care, la rândul său, se alege în funcţie de tipul de piele (cât de puternic este pigmentul), culoarea părului, grosimea firului de păr, dar şi tipul de epilare anterioară. „Rezultatele sunt vizibile chiar şi după câteva şedinţe. Părul este evident mai rar şi mai subţire (cu textură de puf). După terminarea şedinţelor de epilare semipermanentă, foarte importantă este întreţinerea: 1-2 şedinţe anuale de întreţinere. Sunt foarte multe cazuri în care repetarea şedinţelor este necesară la 2-3 sau chiar 4 ani", susţine dr. Dorina Giurcăneanu."

Deci trebuie sa mergi la sedinte bi-anuale mereu (si la inceput o data la 6 saptamani), cat timp vrei sa nu ai par.

| NLS a răspuns (pentru Adry05):

N-ai cu cinehee hee

| Adry05 a răspuns (pentru relian):

Citeste ce a scris @NLS si nu mai vorbi aiurea

| relian a răspuns (pentru Adry05):

Scuze am vrut sa zic altceva, dar m-a luat valu si am scris laser.De epilare Electrolysis ai auzit? Bine ca si acolo trebuie sa mergi de vreo 3 ori dar din cate se spune este permanenta.
Dar sa revin, ai fost invitata la ciorba si eu nu stiu? Sincer eu mananc ciorba foarte rar si nu cred ca esti invitatul meu vreodata.Cauta,raspunde celui care pune intrebarea si nu mai muri tu de grija mea sau a altora.
Daca tot intri ca musca in ca...at laughing puteai sa spui frumos uite asta si ailanta, dar frumos, nu texte de roman clocit-nu mai vorbi aiurea-astea sunt texte cum zic de roman clocit.Deci scuteste'ma de comentariile tale deplasate.Invata se porti o discutie, sa intri intr'o discutie si apoi incearca sa vezi ce se intampla.