| Loredana_7081 a întrebat:

Nu stiti cum este tunsa tipa din video? Imi place la nebunie si mi-ar placea sa ma tund si eu asa..banuiesc ca merge la fata rotunda :-?, si nu stiu cum sa ii spun frizeritei ca apoi sa nu o dau in bara :D :))..multumesc anticipat.si bineinteles ca voi da si fundita! :D
p.s. : video-ul se afla mai jos :d

http://www.youtube.com/watch?v=Ted3imMggC0&feature=chann el_page

Răspuns Câştigător
| Kitteny a răspuns:

Buna happy! Din cate am vazut din filmulet, are parul tuns in scari.Are breton (intr-o parte) si probabil dilema ta e cum e tunsa in partea de sus a parului. Mie mi se pare ca e ca atunci cand e tunsa bob, doar ca are parul drept, si pe sub "bobul" respectiv are parul mai lung in scari.Surprinzator, am aceeasi tunsoare ca a ei doar ca am parul mai scurt. Din pacate nu te pot ajuta cu mai mult sad

4 răspunsuri:
| Loredana_7081 explică (pentru Kitteny):

Aha,multumesc si pentru atat. nici eu nu am parul atat de lung, e putin mai lung de umeri, si cum se aseaza asa mai scurtut?:d

| Kitteny a răspuns (pentru Loredana_7081):

Mie imi sta intors spre exterior...Am parul drept si trebuie facut cu placalaughing. Dupa ce e aranjat ( placa) arata foarte okwinking.

| Loredana_7081 explică (pentru Kitteny):

Aa da si eu sunt cu placa in mana de cele mai multe ori..saptamana asta ce am mai rarit-o ..inca stau in dilema daca sa ma tund asa sau nu.:-s, dar pana nu risti nu stii laughing

| Kitteny a răspuns (pentru Loredana_7081):

Si mie mi se intampla astalaughing.Eu niciodata nu sunt multumita cum arat imediat dupa ce sunt tunsa si dupa imi place mult laughing. Fetele...laughing