| Bubbico a întrebat:

Nu stiu ce sa aleg, sa fiu reprezentant Avon sau Oriflame? Nu am timp de amandoua, si chiar nu stiu ce sa fac... Ce avantaje are fiecare? Vreau de preferat o parere din partrea cuiva care le-a incercat pe amandoua. Merci :*

5 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

Pai stii, sunt mai multe chestii de care te poti lua.
In primul rand, nu ar fi mai avantajos sa fi reprezentant la o companie nu foarte populata in orasul tau?big grin
Adica, un exemplu, te faci reprezentant la Avon iar in orasul/satul/scoala/locul de munca/cartierul tau mai sunt alti reprezentanti.
Trebuie sa te asiguri ca iti gasesti si clienti! :3
La Avon, nu stiu, prinde mai bine decat Oriflame de obicei, sunt cadouri, mai dragute, si oferte, insa nici Oriflame nu e rau, mai ales daca nu prea mai sunt multi reprezentanti pe unde stai tu, e binisor.
Ia in calcul lucrurile astea, si te vei decide dupa! :*

That's all! ^^

| MytzaMytz a răspuns:

Eu nu am fost reprezentant dar sora mea este, pai nu prea stiu ce avantaje au, eu stiu ca la AVON iti trimit cadouri si e mai rapid, eu zic Avon.

| Avon053 a răspuns:

Buna,eu sunt coodonator la Avon si te pot inscrie imediat apoi o sa iti trimit eu toate actele necesare plus mostre+mai multe fise de prospectare+un cadou din partea mea la prima comanda.La Avon ai discount de la 20-40%+cadouri din partea lor in primele 4 campanii+produse numai pentru reprezentanti reduse de pana la 80%, care beneficiaza si de discount.Adica iei produse la preturi fenomenale. Daca esti interesata sau daca vrei mai multe informatii suna-ma la 0735856209 sau da-mi un bip si te sun eu, atentie daca te inscri pe site nu iti mai pot da cadoul din partea mea+celelalte lucruri si vei fi redirectionata la alt lider.Te astept o zi buna, ma poti suna si astazi.

| Avon053 a răspuns (pentru Avon053):

Si id-ul meu este parvu_nicolae73@yahoo.com

| Christian1 a răspuns:

Iti recomand Avon, e mult mai bun decat oriflame, lucrurile de la orilfame nu se prea vand.+Ca cei de la avon au mai multe avantaje decat oriflame.
Deci alege Avon cu incredere.