Iti recomand Avon, e mult mai bun decat oriflame, lucrurile de la orilfame nu se prea vand.+Ca cei de la avon au mai multe avantaje decat oriflame.
Deci alege Avon cu incredere.
Pai stii, sunt mai multe chestii de care te poti lua.
In primul rand, nu ar fi mai avantajos sa fi reprezentant la o companie nu foarte populata in orasul tau?
Adica, un exemplu, te faci reprezentant la Avon iar in orasul/satul/scoala/locul de munca/cartierul tau mai sunt alti reprezentanti.
Trebuie sa te asiguri ca iti gasesti si clienti! :3
La Avon, nu stiu, prinde mai bine decat Oriflame de obicei, sunt cadouri, mai dragute, si oferte, insa nici Oriflame nu e rau, mai ales daca nu prea mai sunt multi reprezentanti pe unde stai tu, e binisor.
Ia in calcul lucrurile astea, si te vei decide dupa! :*
That's all! ^^
Eu nu am fost reprezentant dar sora mea este, pai nu prea stiu ce avantaje au, eu stiu ca la AVON iti trimit cadouri si e mai rapid, eu zic Avon.
Buna,eu sunt coodonator la Avon si te pot inscrie imediat apoi o sa iti trimit eu toate actele necesare plus mostre+mai multe fise de prospectare+un cadou din partea mea la prima comanda.La Avon ai discount de la 20-40%+cadouri din partea lor in primele 4 campanii+produse numai pentru reprezentanti reduse de pana la 80%, care beneficiaza si de discount.Adica iei produse la preturi fenomenale. Daca esti interesata sau daca vrei mai multe informatii suna-ma la 0735856209 sau da-mi un bip si te sun eu, atentie daca te inscri pe site nu iti mai pot da cadoul din partea mea+celelalte lucruri si vei fi redirectionata la alt lider.Te astept o zi buna, ma poti suna si astazi.
Leo2016 întreabă: