| mydarkestdays a întrebat:

Nu stiu ce stil sa adopt. am vazut o fata care poarta numai rochite feminine si dragute dar le combina cu ghete si accesorii rock. ar merge asa ceva? voi ce stil aveti, cum va imbracati voi? ce combinatii v-au adus cele mai multe complimente?

7 răspunsuri:
| SkyBlue a răspuns:

Combinatiile de haine sunt facute dupa placul tau sau cele care iti caracterizeaza personalitatea. Eu iti spun sa faci ce iti place, poti sa te ei dupa celalte fete sau sa-ti creezi propriul tau looktongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma imbrac mai mult rock, si mie imi place look-ul rock chic.

| onlychangeforlove a răspuns:

Imi place sa ma imbrac destul de casual..rochite inflorate, pantaloni scurti in general haine de vara..nu imi place stilul rock.

| AikkoxD a răspuns:

Http://www.tonguechic.com/wp-content/uploads/0004/9552/triciag1_std.jpg

http://light.sunphoto.ro/photos/normal/44410371_GLAUEREUN.jpg

http://crazyyetwise.files.wordpress.com/2012/04/112.jpg

http://beautyfashiontrends.com/......ashian.jpg

http://www.elizabethlangham.com/......tyles1.jpg

De obicei, mă îmbrac aşa:
Tricou cu umăr lăsat + imprimeu, jeanşi rupţi şi pantofi cu toc/converşi. 20 brăţări pe o mână, o curea faină şi dacă blugii sunt rupţi mai rău, pe dedesubt îmi iau nişte dressuri cu model.
Arată gen: http://weheartit.com/entry/11110898

| Ramonaaaa a răspuns:

Stilul vestimentar ne defineşte,într-o anumită măsură,personalitatea iar,la adolescenţă,când suntem într-o continuuă căutare a identităţii,stilul vestimentar,una dintre preocupările principale ale tinerilor,este şi el ambiguu,uşor influenţat de amici sau televziune.
Combinaţia de rochiţe feminine şi accesorii rock masive este una de efect,acum depinde de fiecare dacă efectul este pozitiv şi plăcut sau urât.
Trebuie să ai destul de mult curaj ca să adopţi acest stil sau,cel puţin, să vrei să impresionezi şi tocmai de aceea am zis că stilul vestimentar ne reflectă personalitatea.
Stilul acesta feminin-rock sau rock-chic este foarte ok, dacă ştii când să te opreşti şi să faci combinaţii de bun-gust.În caz contrar, ai putea arăta naşpa.
Eu încă nu mi-am găsit stilul.Îmi place să port jeanşi simpli, jeanşi rupţi.Nu îmi plac pantalonii cu tur.Jeanşii coloraţi îmi plac,dar simt că nu mă reprezintă şi nu prea ştiu cu ce să îi combin.
Îmi plac imprimeurile florale,dantela,culorile soft-nude,năstureii aplicaţi delicat,cămăşuţele albe sau cu motive florale,hainele simple dar cu detalii care fac diferenţa.
Îmi plac curelele împletite,bentiţele funky şi eşarfele.
Îmi plac pantofii cu platformă,sandalele romane,tenişii,balerinii... oricum o gamă variată :D.
De asemenea,uneori,machiajul,coafura şi micile detalii(ca manichiura,cerceii,etc) de altfel şi atitudinea fac totul.
Genţile de asemenea sunt un punct foarte,foarte important.
Trebuie să eviţi sclipiciul,culorile neon foarte "bătătoare la ochi",pantofii cu tocuri cui foarte înalte,etc.
Combinaţiile care aduc, în principiu, cele mai multe complimente sunt cele care implică rochiţe şi fustiţe :)).
O să îţi dau un exemplu de ţinute care mie mi-au plăcut foarte mult şi pe care le-am abordat cu încredere.
Prima dată, am abordat o ţinută feminină şi sexy dar casual în acelaşi timp.
Fustă înflorată, mulată pe corp (aceasta fiind piesa de rezistenţă). Restul hainelor au fost uni.Mai exact,bluză albă, fără imprimeu, cu năsturei discret aplicaţi, dres de culoarea pielii, cardigan negru pe deasupra şi cizme UGG-maro.Culoarea cizmelor se regăsea în tonurile calde ale fustei. Fără accesorii.
A fost o ţinută de efect.Sexy.Feminină.Casual.S-au întors multe priviri asupra mea în ziua aia :)).
A doua ţinută ar fi fost ceva mai potrivită pentru un party dar..deh.
Rochie alb-crem,cu dantelă,foarte subţire,care aducea a rochie de mireasă(bineînţeles scurtă). Dres de culoarea pielii +cizme UGG.
Cizmele UGG au mai "tăiat" din fineţea rochiei,ca să zic aşa.
Piesa de rezistenţă a fost geaca de piele neagră,care,împreună cu cizmele UGG, au făcut rochia să pară mai puţin feminină. Fărăaccesorii, din nou.
În cazul ăsta, toate privirile s-au întors asupra mea :D.Am purtat ţinuta asta prima dată la liceu şi,a doua oară,la o semi-întâlnire :)).
Cât despre tine,încearcă să abordezi alt stil în fiecare zi. Într-o zi copilăresc,în altă zi feminin,rock,foarte casual, boho, hippie(cu fuste maxi şi multe accesorii, etc), etc.Astfel îţi vei da seama cum te simţi cel mai ok.
Caută pe net diferite ţinute şi combinaţii ( www.noifetele.ro te va ajuta). Cere sfatul prietenelor şi al mamei,mătuşii, surorii(mai mari!).
Încearcă să investeşti ceva mai mult în încălţăminte şi genţi pentru că acest lucru poate face totul.
Accesorile sunt şi ele importante dar coafura, machiajul discret, manichiura vs pedichiura, un parfum discret şi o igienă INTOTDEAUNA bine pusă la punct şi o personalitate frumoasă te vor face să fii admirată şi iubită de (aproape!) toţi cei din jurul tău :X.

| mydarkestdays explică (pentru Ramonaaaa):

Imi place la nebunie cum te imbraci din descriere. mai ''povesteste-mi'' cateva dintre tinutele tale.chiar ai dat un raspuns perfect. deci, cum te mai imbraci, fashionisto?

| Ramonaaaa a răspuns (pentru mydarkestdays):

Hei,chiar îmi pare rău că nu ţi.am răspuns mai devreme dar intru foarte rar pe tpu.Mersi pentru aprecieri :*!
Păi, cum ţi.am zis,înafară de ţinutele ce includ rochii şi fuste mă îmbrac şi casual,bineînţeles laughing.
Ultima ţinută mai reuşită (casual) am avut.o cam acum o săptămână.
Am avut o pereche de blugi albastru deschis cu talie puţin înaltă,cu aspect tocit şi puţin rupţi,un maieu negru,decoltat, puţin larg şi cu steagul Marii Britanii pe el, o pereche de balerini albaştrii simpli, o eşarfă albastră asortată cu balerinii şi piessa de rezistenţă a fost o vestuţă dintr-un material fin, albă şi foarte subţire pe deasupra.Arăta genial! :X
Iarna trecută, îmi amintesc că am avut o ţinută extravagantă(bine că nu am luat.o la şcoală! ): Blugi simplii, maieu alb, simplu, UGG-uri roz şi un sacou asortat ( la fel de roz! ).A fost o ţinută cam "de piţi" dar a meritat efectul.La urma urmei,trebuie să încerc şi ceva diferit,câteodată.
Săptămâna asta,parcă, am avut o ţinută simpatică.O fustă cu flori, în nuanţe neutre, de maro, un maieu şi nişte sandale romane asortate.Am avut şi un fel de balerini în picioare, decupaţi în faţă, în nuanţa fustei.Mi.am prins părul.
Ieri,mi-am luat o pereche de blugi scurţi,cele mai comode sandale pe care le aveam, acelaşi tricou cu steagul Marii Britanii care era larg, decoltat şi se lăsa pe umăr şi, piesa de rezistenţă, a fost geanta...albă,simplă,dintr-un material fin, de vară.
Cam atât îmi amintesc, pe moment big grin.Îmi pare rău încă odată că ţi-am răspuns aşa târziu :*