| MadaLina6767 a întrebat:

Nu stiu daca e categoria buna. In fine.
Eu nu ma mai simt bine in pielea mea. De când am avut relatii sexuale cu iubitul meu, ma simt de parca corpul meu e o rusine si imi vine sa ma ascund sau sa ma bat daca ma vad. Bustul prea mic, fundul prea mic, picioare groase, fata cu cearcane. Stiu ca multi o sa spuna " mars la scoala si nu trebuie sa te gandesti la asta" sau " cum te-au lasat parintii sa faci asta la 13 ani". Dar vreau sfaturi despre cum sa ma simt bine in pielea mea. Cand ma gandesc la asta ma doare burta rău de o bucata de vreme. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce o sa imi faca tata daca afla. Ai de capul meu, stau sub poduri toata viata.

Răspuns Câştigător
| millar a răspuns:

Fiecare alege ce sa faca cu viata lui, atata timp cat o faci protejat nu trebuie sa te ingrijorezi, nimeni nu e perfect si nu exista perfectiune poate iubitului tau ii plac defectele tale daca nu ii placea de tine nu mai statea cu tine, trebuie sa te accrpti asa cum esti

4 răspunsuri:
| MadaLina6767 explică (pentru millar):

Nu am facut-o protejat. Totul s-a intamplat intr-o baie a fetelor dim scoala.

| Mayar a răspuns:

Astea sunt simptomele dupa ce o faci prima data. din cate am auzit e foarte comun in astfel de circumstante sa se simta asa fetele. Banuiesc ca acesta este si cazul tau. Ele au zis ca a trecut in cele din urma de la sine.
Dar tin sa mentionez ca tie nici nu ti-a venit bine ciclul si faci sex! Esti nebuna/luda?!

| MadaLina6767 explică (pentru Mayar):

Mi-a venit ciclu de doi ani

| Mayar a răspuns (pentru MadaLina6767):

That's not the point... raised eyebrows