anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu va inteleg pe unele ca, de ce va dati cu fond de ten daca aveti tenul perfect? adica fara cosuri si alea alea? eu una ma dau ca am cosuri pe frunte, dar voi? va stricati tenul...totusi,de ce?

Răspuns Câştigător
| unconnected a răspuns:

Eu sincer, ma dau cu fond de ten ca sa primesc incredere in mine.Stiu si eu ca nu ma face mai frumoasa decat sunt si ca nu se uita lumea mai mult la mine daca sunt daca cu fond de ten; poate ca in multe cazuri ma condamna(cred ca e o chestie psihologica laughing ). Cand nu sunt data cu fond de ten am impresia ca trebuie sa-mi ascund fata, iar cand cineva vorbeste cu mine nu pot sa-l privesc in ochi.
In concluzie, sunt tot eu, doar ca mult mai increzatoare.
In ultima vreme am inceput sa nu ma mai prea dau si cred ca din cauza ca mi-am dat seama ca cine ma place, ma place asa cum sunt:fara machiaj si fara fond de ten.
Alte fete cred ca se dau doar ca sa iasa in evidenta, parerea mea. Unele poate ca au intr-adevar ce sa ascunda, doar ca in multe cazuri se macheaza asa de bine, incat nu-ti dai seama si poti sa afrirmi chiar ca au un ten perfect.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru unconnected):

Oaaa,asa sunt si eu!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Pai si tu nu ti-l strici?
Nu ai voie sa dai cu fond de ten pe cosuri, infectezi si incarci porii si mai mult.
Nu folosesc fond de ten.
Te pup!

| LoriLoL a răspuns (pentru anonim_4396):

Like

| LoriLoL a răspuns:

Informeaza-te mai bine despre folosirea fondului de ten..sau mai bine de ingrijirea corespunzatoare a tenului cu probleme.iti faci rau singura.