Eu o data pe saptamana. Cred ca e bine. Folosesc... nu mai stiu cum se numea firma dar era Diamond Gloss, nu stiu nivea sau ceva de genu. Apoi pun balsam ( tot diamond gloss) pe par si il las vreo 2 minute si apoi il clatesc. E bine sa nu dai la radacini cu balsam... acum daca scapa un pic de balsam la radacini sa nu te sperii.
fundita?
Bună. O dată la 2 zile. Cu şampon pentru părul brunet de la AVON, Advance Techniques.
"Alea cu folositor", se numesc voturi.
pa, pa.
O dată sau de două ori pe săptămână, de ce să mă spăl de x ori la câteva zile, după mi se face părul mătură! Mă spăl cu Johnson Baby(nu râdeți, îl face de 100 ori mai mătăsos, strălucitor, neted, și miroase foarte frumos)+balsam/mască câteodată. Ps:Am 15 ani.
Imi spal parul o data la 5-7 zile. Folsesc sampon si balsam Herbal Essences pentru stralucire (cel verde), si am 18 ani.
O data la 2 zile (uneori cand e vacanta/weekend si stau acasa imi mai permit sa-l mai las una-doua zile nespalat... dar nu mai mult).
15 ani.
samponul il schimb des, nu m-am hotarat inca la unul singur. momentan am unul de la schauma.
O data la 3 zile
Ma cam blestem dupa ce ma spal
Mi se incurca parul wtf
Am un tip de par care nu rezista sa nu il spal mai mult de 3 zile
Mi se unge
Samponu nu il stiu nu cumpar eu xD
Odata la 7 zile (o saptamana).
Pantene Pro V, Head and Showlders.
11.
Mie, cum scrie pe pachet, mi-a marit volumul in 10 zile.
Pai am 14 ani...si ma spal de 1-2 ori pe saptamana
Cu Syoss...Pana acum am folosit mai multe feluri de sampon dar am ramas la Syoss pentru ca imi face bine la par
Bye!
Pai am 14 ani si ma spal odata la 3 zile cu un sampon de la avon de mango si ghimbir.
IsabelaIssa întreabă:
iiooaannaa26061994 întreabă: