Da,există. Am folosit eu o soluţie luată de la un salon, acum câţiva ani, nu mai ştiu sigur cum se numea. Mergi şi întreabă.
Raspunsul unei tipe.Tratamentul se aplica in felul
urmator : se amesteca intr-un bol vitamica c pisata(pudra e cel mai bine daca gasiti), sampon Head&Shoulders (cu alt sampon nu va da aceleasi rezultate) pana se obtine o pasta groasa. Se aplica pe par ca o vopsea si se sta cu amestecul in jur de 45 minute, o ora.
Am fost sigura ca nu o sa functioneze, mi se parea absurd...dar dupa 45 minute de stat cu amestecul pe par am avut un soc cand l-am spalat, pur si simplu s-a colorat toata apa cu care il spalasem era f inchisa la culoare, vopseaua se dusese la spalat.
Cand l-am uscat am ramas surprinsa pentru ca nu mai era saten inchis, se deschisese f mult ajunsese la un blond inchis superb.f
Dupa o saptamana am repetat acest tratament si s-a deschis si mai mult, am ajuns la blond mediu cu suvite deschise.Asa am ajuns incet, incet fara decolorare de la saten inchis la blondul meu deschis de dinainte.
Ah, da si acest tratament nu dauneaza parului, singurul lucru care poate l-ar face sa para mai uscat ar fi samponul, asta daca n-ati mai folosit pana acum Head&Shoulders.Dar daca dupa tratament folositi balsam va arata super.
Deci daca ati fost blonda si v-ati vopsit o nuanta mai inchisa care nu va prinde si vreti sa reveniti la culoare initiala tratamentul asta ar putea sa va scape de decolorare/decapaj.
Nu ataca firul de par, nu il usuca. Daca nu ma credeti am gasit si un filmulet in care tipa explica cum a folosit tratamentul si arata si rezultatele.
http://www.youtube.com/watch?v=8_LONWlauoI
Uite, aici ai un exemplu de decolorare naturala a parului cu miere de albine si ulei de masline. Ai si poze, cum arata inainte si cum arata acum, si poze de cum sa pui in practica si explicatii in limba romana.
Prietena mea folosea metoda asta si mi-a ramas la favorite in browser. Chiar functioneaza :)
http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/......ui-cu.html
O zi placuta iti doresc!
marianamay întreabă: