| Autumnfeelings a întrebat:

O prietena de-a mea ii destul de baietoasa si mi-a cerut sa o fac mai feminina.Cum pot sa o schimb? Funda
P. S Chiar vrea sa fie mai feminina si -am zis ca e bine asa cum e dar ea nu ma asculta.

Răspuns Câştigător
| PupicelT a răspuns:

Pai sa se aranjeze si ea putin. Sper k ati auzit de blush si mascara. Sa`si schimbe hainele, nu trebuie decat sa rasfoiasca cateva reviste gen cool girl sau popcorn sau sa incerce sa se reinventeze, sa fie mai creativa. Sa`si prinda in par o clamuta o fundita, ceva, un accesoriu. Cateva bijuterii, nu trebuie sa fie scumpe, din aur sau argint. Pur si simplu, 2-3 bratari din alea impletite, cu bilute cu stelute, cum i`o place ei.

6 răspunsuri:
| Autumnfeelings explică (pentru PupicelT):

Dar sa stii ca nu ii place machiajul.

| Alexutza25 a răspuns (pentru Autumnfeelings):

Uite sa iti spun ceva. Conteaza foarte mult si cum este ea pe interior. Asa e foarte usor sa o imbraci in niste blugi stramti, sa ii aranjezi parul intr-un fel etc etc. Daca nu se simte feminina pe interior o sa fie greu sa se schimbe. Si pana la urma nu inteleg de ce vrea asta. Daca e mai baietoasa inseamna ca se simte bine in corpul ei, dar daca tot insista sa se schimbe atat, spune-i sa ramana asa cum se simte ea mai bine. Si daca chiar vrea nu stiu ce schimbari nu trebuie decat poate lucrat la aspect ca sa arate mai feminina. big grin

| Autumnfeelings explică (pentru Alexutza25):

Problema e ca e feminina dar prin aspect nu stie cum sa arte.

| Alexutza25 a răspuns (pentru Autumnfeelings):

Atunci incearca tu sa ii arati cum sa fie feminina! big grin dai niste idei, despre imbracaminte.ce e asa greu? si in plus nu trebuie sa se machieze ca sa fie mai femina, trebuie doar sa isi aleaga niste haine potrivite pentru personalitatea ei, in care se simte ea cel mai bine. Poti fi feminina si fara tocuri.sau eu stiu ce nu ii mai place. Niste jeansi mulati un tshirt si nu mai eu stiu ce e ok laughing si daca e si freza cu impletituri sau eu stiu ce fundita arata feminin big grin ti-am dat doar un exemplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Feminitatea inseamna si machiaj, macar o mascara si un luciu de buze.
Cat despre stilul vestimentar sa se orienteze spre hainele mulate care ii sumbliniaza linia corpului.
Si daca ar fi sa recomand o revista de moda ca sa fie in "priza " cu tendintele as zice Glamour sau Cosmopolitan.

| DiamondShine a răspuns:

Alege-i niste haine feminine, un luciu de buze si o coafura frumoasa! asta pentru ca ai zis ca nu-i place machiajul.