| aaa10 a întrebat:

O rochie se poarta cu sutien sau fără?

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu sutien, as zice eu.

| Adry05 a răspuns:

Depinde de rochie. unele pot fi purtate fără având partea bustului îngroșată și atunci nu se vede nimic prin.

| johnnny123 a răspuns:

Sfatul meu sincer este sa cauti ajutor de specialitate, pentru ca intrebarile tale ridica niste semne serioase de intrebare asupra starii tale psihice.

Si nu e vorba numai de intrebare asta. Este vorba despre cel putin 50 de intrebari care trag niste semnale de alarma.

Inteleg ca esti la o varsta la care hormonii ti-au luat-o razna, dar asta nu justifica genul asta de comportament obsesiv.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ai sani de-ti atarna pe la genunchi, normal ca trebuie sutien. Daca ai sani prea mici si vrei sa arate cat de cat, la fel. Daca ai sani bine conformati si tari nu-i nevoie.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru johnnny123):

laughing

| Usgs a răspuns:

Cu sutien

| Simpatic a răspuns:

Cu sutien sau fara e o optiune dar fara chilotei sigur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rochia se poarta cu sutien, preferabil unul care sa nu se vada deoarece nu este estetic sa umbli cu bretelele sau alte parti ale sutienului la vedere.

| mihai69 a răspuns:

Depinde: de țâțe, de rochie, de eveniment etc.

| Eugen80 a răspuns:

Si cu si fara. Daca e seara si este o locatie mai stilata si o rochie scumpa care acopera tot ce trebuie, se poate purta chiar si fara chiloti mai nou.

| JulyDreams a răspuns:

Mi-am purtat intotdeauna rochiile fara sutien. Imi place sa-mi arat pierce-ul.

| Alverto a răspuns:

Ai o problemă psihică, te rog contactează un psihiatru și

Bula
| Bula a răspuns:

Depinde de rochie si de ocazie /eveniment.
Este cand este obligatoriu si este cand poti chiar si fara lenjerie. big grin

| Andreeush a răspuns:

Depinde de rochie, sunt rochii care au un buretel în partea de sus pentru a nu se purta sutien.

Întrebări similare