anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa va lase parintii sa va machiati pentru cheful de Revelion?

14 răspunsuri:
| JustKiddingBitch a răspuns:

Normal happy

| IAmSoDifferent a răspuns:

Da. E frumos macar cu un ruj. nu prea strident. si cu rimel. happy Nu trebuie neaparat sa te incarci cu farduri chatterbox

| Sim0 a răspuns:

Da`.Totusi odata e Revelionul`:p

| Oproo a răspuns:

happy nu! pentru ca sunt baiat laughing

| ICanSeeAll a răspuns:

Da. Oricum eu am inceput sa ma machiez(numai la evenimente) de pe la 14-15 ani.

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| SweetSecrets a răspuns:

Da cine-i intreaba? Eu ma machiez strident si ies pe geamul de la camera mea ca sa nu-mi vada genele falselaughing

| AlinnutSsa a răspuns:

Colegele mele se machiaza zilnic, si pot spune ca nu par de 13 ani, par de 20. sincer. poate ma machiez si eu dar nu ff strident : putin luciu, poate si rimel. Un anul nou fericit!

| whoocares a răspuns:

Normal. orice fata trebuie sa se ingrijeasca.mai ales la evenimente gen Revelion.hee hee

| Rockart a răspuns (pentru whoocares):

E una să te îngrijeşti şi alta să te împopoţonezi. Şi o fată trebuie să se îngrijească zilnic nu doar când apare vreun eveniment.

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Nu le cer parerealaughing
Sa zicem, cand aveam 12-13 ani i mai intrebam daca ma lasa sa ma dau cu rimel si chestii de genu.
Dar acum,in niciun cazlaughing
Pai la scoala, ma dau cu rimel,tus, si poate putin fard de pleoape.
La revelion imi fac machiaju preferat love struck [ e ceva ce contine roz,mov,argintiu si negru:X], cu tus,rimel [logic] si poate cu putin sclipici pe botlaughing
Nu prea sunt genu sa ma dau cu fond de ten,perle si d'alea,alea mai mult le folosesc cand imi apar cosurihee hee
Cand n-am nimic, le las, ca nu am nevoie de elelaughing
Succes.

| whoocares a răspuns (pentru Rockart):

Daca tu nu intelegi expresia " mai ales" e problema ta. tongue

| Deea236 a răspuns:

Da, e normalwinking

| BonneLess a răspuns:

Niciodata nu i-am intrebat big grin Mi se pare ceva normal sa te machezi la orice varsta. Oricum cei ce nu`si lasa fetele sa se macheze sunt niste comunisti. Sper ca nu sunt si ai tai la felhee hee

| Sweet111 a răspuns:

Si normal laughing si fara voia lor ma machiez niciodata nu mia interzis! plus la asta am 15 ani!
Bafta si ai un revelion cit mai frumos love struck