| utilizatornou18 a întrebat:

Oare o sa regret daca imi fac suvite blonde, nu care tin mult la parul meu? Imi doresc dar mi-e teama dupa ceva timp ca va arata groaznic

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Stii ca suvitele blonde (adica parul decolorat) dispar numai cu foarfeca sau cu o vopsea inchisa peste ele, nu?
Ca zicea cineva mai sus ca se duc? laughing)))) nu se duc, fa-ti sa vezi ca nu se duc laughing)

E adevarat ca parul se usuca, se despica, se subtiaza cand pui decolorant peste el (indiferent ca e decolorant pur sau acele cutii de "vopsea" blonda) dar poti si sa ai un par blond sanatos daca ai grija de el. Adica daca folosesti masca sau balsam dupa fiecare spalare si nu folosesti placa. Daca nu poti sta fara placa iti recomand sa nu iti faci suvite blonde, e mai frumos un par natural, dar sanatos mai ales daca tii asa mult la el.

9 răspunsuri:
| RaduFlorentin34 a răspuns:

Nu, oricum se face la loc

| Alecsandriii a răspuns:

Eu am, fa-le, nu e bai

| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu zic sa îți faci. Mie îmi place sa încerc tot felul de nuanțe, iar după ce îți faci șuvițele cand te plictisești poți sa aplici și nuanțator roz sau ce culoare te avantajează. Succes!

| sierra1 a răspuns:

Eu cred că regreți dacă nu le faci măcar acum în vacanță

| utilizatornou18 explică (pentru RaduFlorentin34):

Asta sperhappy

| Anaunu a răspuns:

O sa regreți doar dacă ți le va face cineva nepriceput și va folosi vopsea "proasta ".

| Dalmore a răspuns:

Sunt doar niste suvite, slabe sanse sa arate rau si oricum se duc.

| utilizatornou18 explică (pentru Bondarel99):

Multumesc! Insfarsit niste sfaturi calumea! Inca ma gandesc am um par castaniu deschis si n-as vrea dupa sa arate ars... si sa fiu nevoita dupa 2-3 luni sa schimb culoarea.

| Bondarel99 a răspuns (pentru utilizatornou18):

Eu iti spun din experienta. Cat timp am avut grija de el a aratat foarte ok.