1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat
Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.
Iti spun eu cel mai un tratament
Incearca sa te dai cu petrol ca si eu am patit`o si o sa ai un par bogat si foarte frumos
Eu folosesc Pantene Pro-V Aqua Light este un sampon foarte bun,in special pentru cel gras,ti-l curata foarte bine. Eu cand ma spal cu el imi scartie parul cand il limpezesc si il lasa curat, curat. Incearca-l si tu, dar ai grija ca e f puternic si daca esti vopsita s-ar putea sa iti ia si vopseaua din par.
http://www.divahair.ro/......i_puternic
Sau ai putea incerca masti naturale in special cele cu lamaie.
Masca cu miere si lamaie
O alta masca eficienta este cea cu miere si lamaie. Se amesteca sucul de la o lamaie cu o lingura de miere si una de apa. Masca rezultata se aplica pe par si se mentine pe acesta in jur de 15 minute.
Multumesc foarte frumos! Eu adaug si zeama de lamaie la reteta, si merge destul de bine. Nu mai am probleme asa mari. Din pacate, daca nu urmez tratamentul regulat, problemele reapar. Oricine are probleme cu scalpul, ii recomand sa incerce acest tratament. Iar probleme fiindca sunt vopsita nu am avut. Inca odata, multumesc foarte frumos!