| Anitta97 a întrebat:

Păreri cel mai mișto parfum la un bărbat?

21 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Full Speed sau Blue

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de chimia fiecarui barbat, ca nu exista un singur parfum care sa fie cel mai misto pentru toti, fiindca ce se potriveste la o persoana, pe alta persoana poate sa miroasa extrem de urat, fiindca fiecare avem chimia corpului diferita care schimba mirosul parfumului.

Acest lucru este valabil si pentru femei!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Usturoi.

| relian a răspuns:

Ce inseamna parfum misto? laughing Asa ca parfum, mai bun ca Fierce eu nu am folosit, incercat, vazut, zii cum vrei.Este facut de cei de la A&F daca stii despore ce vorbesc.

Nu este femeie sa nu-i placa, ma refer cand miroase asta la un barbat, sau unele chiar folosesc si ele.

Daca ai folosi parfumul asta si iesi pe undeva, iti zic, o sa fii intrebat ce parfum este si de barbati si de femei laughing mai ales ca in RO nu-i cunoascut, nu-i vindut, dar poti cumpara online, asa cred.

Baga si dupa sa imi spui cum este.

| gabicoo a răspuns:

Eau de poubelle by Chlotilde.

| Anitta97 explică (pentru gabicoo):

Hahahaha eau de pubelle, păcat ca îl folosești laughing

| gabicoo a răspuns (pentru Anitta97):

Nu îl folosești. Îl ai în mod natural și gratuit dacă locuiești în sectorul I București. Eu stau în SushiAwa.

| Anitta97 explică (pentru gabicoo):

Mișto, tu mirosi a sushi laughing eu locuiesc in rep dominicana … miros a jepalmier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chad-axe de 15 lei - vaii, fetelor ce bine miroase baiatul ala frumi si draguț. Sunt sigura ca este si inteligent si amuzant si are un suflet bun.
Normie- parfum relativ scump ( 150 ron, sa zicem) -vai fata, asta cred ca s-a dat cu cel mai ieftin parfum, daa fata ai dreptate, cred ca este un sarac si un zgârcit
Sub5 ( urât) - parfum scump ( 500 ron, sa zicem) - vai fata, l-ați vazut pe ciudatul ala ca se da cu parfum?! Iachh, dupa ce ca este urât mai se da si cu parfum. Sa aveti grija cu el, ca sigur este un pradator sexual si este si violent. Stati departe de el.

| nyoentox2002 a răspuns:

Durex cu miros a banane

| Anitta97 explică (pentru nyoentox2002):

Du-te ba de aici cu tactu’ lăutar!

| nyoentox2002 a răspuns (pentru Anitta97):

Glumesc și eu, eu folosesc lattaffa sau cum se scrie, l-am luat din mall și miroase fain

| Anitta97 explică (pentru nyoentox2002):

Așa mai vi de acasă ….

Răspuns utilizator avertizat
| petrisor23 a răspuns:

Increderea.

| Anitta97 explică (pentru petrisor23):

Întrebam de parfum, nu de calități ….

| petrisor23 a răspuns (pentru Anitta97):

Intr-o buna zi o sa intelegi.

Întrebări similare