Glumesc și eu, eu folosesc lattaffa sau cum se scrie, l-am luat din mall și miroase fain
Chad-axe de 15 lei - vaii, fetelor ce bine miroase baiatul ala frumi si draguț. Sunt sigura ca este si inteligent si amuzant si are un suflet bun.
Normie- parfum relativ scump ( 150 ron, sa zicem) -vai fata, asta cred ca s-a dat cu cel mai ieftin parfum, daa fata ai dreptate, cred ca este un sarac si un zgârcit
Sub5 ( urât) - parfum scump ( 500 ron, sa zicem) - vai fata, l-ați vazut pe ciudatul ala ca se da cu parfum?! Iachh, dupa ce ca este urât mai se da si cu parfum. Sa aveti grija cu el, ca sigur este un pradator sexual si este si violent. Stati departe de el.
Ce inseamna parfum misto? Asa ca parfum, mai bun ca Fierce eu nu am folosit, incercat, vazut, zii cum vrei.Este facut de cei de la A&F daca stii despore ce vorbesc.
Nu este femeie sa nu-i placa, ma refer cand miroase asta la un barbat, sau unele chiar folosesc si ele.
Daca ai folosi parfumul asta si iesi pe undeva, iti zic, o sa fii intrebat ce parfum este si de barbati si de femei mai ales ca in RO nu-i cunoascut, nu-i vindut, dar poti cumpara online, asa cred.
Baga si dupa sa imi spui cum este.
Depinde de chimia fiecarui barbat, ca nu exista un singur parfum care sa fie cel mai misto pentru toti, fiindca ce se potriveste la o persoana, pe alta persoana poate sa miroasa extrem de urat, fiindca fiecare avem chimia corpului diferita care schimba mirosul parfumului.
Acest lucru este valabil si pentru femei!