Sunt multe, dar la preturi mici nu au persistenta mai mare de obicei. Cred că cel mai bine este sa intri pe site-uri dedicate și să pui filtru sa îți afișeze pe cele până în 100 lei. La acest preț cred că mai ok ar fi câteva de la Lalique și cum a spus și Eireann, Davidoff Cool Water e bun. La preturi foarte ok și cu persistenta foarte buna sunt și parfumurile arăbești. De obicei sunt foarte dulci, dar există și variante mai fresh, care au o persistenta foarte buna.
Nu exista parfumuri pana la 100 de lei!
C evezi tu de pana la 100 lei sunt APA de toaleta sau apa de Colonie, fiindca parfumurile sunt foarte scumpe dela 250-300 lei in sus.
Aceste "ape" de colonie sau de toaleta, sunt ape in care se picura 2-3 picaturi de parfum, de aceea sunt atat de ieftine si ca atare, nu miros mai mult de 2-3 ore
Aceste "Apa de toaleta " si "apa de colonie" se gasesc peste tot, inclusiv la piata, pe tarabe, doar sa mergi acolo si sa mirosi 2-3 testere, ca sa-ti alegi ce aroma iti place tie.
Un parfum barbatesc care miroase bine si este accessibil ca pret este Davidoff Cool Water - mie personal imi place chiar mai mult decat altele mult mai scumpe.
Salut!
Am înțeles ce vrei sa spui și nu te voi apostrofa ca Violetta.
Avon, Oriflame.Cateodata nici astea.
Police, Mexx.
Intra pe parfimo.ro,setezi filtrele și vezi rezultatele.
DaciaRomania întreabă: