Cam asta e parul gras.
Balsamul se aplica doar pe par si la distanta de 2-4 cm de radacina.
Dar daca se rupe iti recomand tratamentul Revalid care rezolva caderea parului/ruperea, il face foarte fin si placut la atingere, ii ofera stralucire si se ocupa si de parul degradat.
Costa 80 lei si are 150 ml dar este foarte bun.
Pentru pieptanat cel mai bine ar fi sa iti iei o perie/pieptan din lemn sunt mult mai bune si nu rup parul asa tare.
Si pentru par gras iti recomand samponul de la life care pentru par blond sau gras. Eu il foloseam pe cel pentru par blond si nu se mai ingrasa decat dupa 4 zile. Costa 12-15 lei si are 500 ml.
Ai putea sa te speli cu otet, sau cu sapun de casa, cred ca asta te va ajuta...sau cel mai bine cu un galbenus de ou
sper ca te-am ajutat:*
In primul rand fa-ti tratamente la par cu masca de par si tratamente hidratante pentru firele uscate.
Nasol daca la radacina e gras si uscat la varfuri, pp ca l-ai vopsit sau decolorat si l-ai distrus; ideea este ca la parul uscat cu cat il speli mai des cu atat il usuci mai tare si nici nu trebuie sa-l pieptani foarte des.
Incearca sa tratezi si sa-ti tai lunar varfurile cu 1 cm-2 maxim pentru ca il regenerezi.
Lunar fixeaza-ti o data de dus la tuns, iar daca iti este ca nu vrei sa-l scurtezi de 2 ori pe saptamana fa-ti tratament cu ulei de ricin care ajuta la cresterea parului.
bafta si sper ca te-a ajutat!
Pentru radacinile grase : incearca sa il speli de 2-3 ori pe saptamana, 2 samponari, clatit bine si dupa aceea piaptana-te, apoi aplica balsam pentru par gras. Dacca ai varfuile uscate, inainte sa te speli pe cap aplica putin ulei de masline pe varfuri si lasa-l sa acctioneze aproximativ 2 ore (incearca sa nu mai usuci parul cu uscatorul atat de des). Sper sa functioneze
Nu mi-am decolorat parul niciodata, iar de vopsit il vopsesc de doua ori pe an nuanta mea naturala(saten inchis); ii tai varfurile o data la doua luni si nu il usuc cu uscatorul, doar il tamponez cu un prosop. Problema aceasta a aparut de cand ma spal cu apa de la reteaua orasului care contine tot felul de tampenii, cred. In urma cu cativa ani foloseam apa de fantana ca aswa era pe atunci si nu aveam nici o problema. Multumesc pentru raspuns. Am uitat: folosesc pe varfuri tratamentul leav-in cu ulei de argan de la avon de 2 sapatamani, imi descurca parul dar cand trec mana prin par o scot plina de fire.
De fapt am gresit cand am raspuns pentru Kasty; voiam sa mai adaug ceva la intrebarea mea; nu mi-am decolorat niciodata parul, il vopsesc de 2 ori pe an, ii tund varfurile o data la 2 sau 3 luni iar de uscat il tamponesz cu un prosop. Presupun ca problema este din cauza apei de la reteaua orasului. Cand il spal se incurca rau de tot, iar la pieptanare fiorele se rup si parul capata aspect de matura. De doua saptamani folosesc tratamentul leav-in cu ulei de aragan de la avon doar pe varfuri nu si pe radacini; imi descurc parul usor cu mina chiar daca o scot plina de fire, asta e, si il ingrasa; sa vedem peste catva timp cum se mai comporta; mai revin cu informatii; va multumesc frumos pentru sfaturi; incercasem in trecut otetul si uleiul de masline dar nu a merss.
DaciaRomania întreabă: