anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru fete! Fetele spuneti-mi si mie, dar va rog sa fiti sincere. Sunt eu urat? Intreb deoarece m-am despartit de prietena mea pe motiv ca eu sunt prea urat si ii stric imagine. crying crying crying Nu zic ca sunt Fat-Frumos da nici asa de urat nu cred ca sunt.

9 răspunsuri:
| Kultho a răspuns:

Si pe tine asta te doare capu? Se vede cat de mult tinea la tine daca ti-o dat papucii ca ii stricai imaginea laughing
Las ca are balta peste laughing

| 220V a răspuns:

Prima data te-am crezut, dar asta ii a 10 oara cand vad intrebarea asta

| MenInShadow a răspuns:

Frate fata care ti-a zis ca esti urat, nu este cu capu pe umeri, si este doar o fata superficiala.
Sunt baiat, scuze ca nu sunt fata, dar nu m-am putut abtine.
Stai linistit, fata aia poate o sa gasesasca unu frumos, care s-o bata, etc etc, si apoi o sa regrete ca te-a parasit pentru un detaliu care nu este adevarat, si o sa vrea sa se intoarca la tine.
Nu esti urat, am vazut oameni urati, si tu nu esti unul dintre ei, si nu o spun din politete.
Gaseste o fata care sa nu fie superficiala, si sa nu-ti cheltuie banii pe prostii, sau sa se ia dupa cum i se pare ei ca esti in exterior, incearca sa gasesti o fata care sa se multumeasca cu prezenta ta, si cu faptul ca o saruti mereu si o tii in brate cand ai ocazia.
Bafta!

| JustmeV a răspuns:

Hei. Nu este clara imaginea. Dar nu cred ca esti urat. Fiecare persoana are ceva care il face special, frumos. Lasa, prietena ta nu stie sa aprecieze oh go on. Cauta-ti o prietena care sa te placa asa cum esti, cu defectele cu calitatile tale.

| Alinutzzaaa a răspuns:

Nu, nu esti urat, stai linistit, a fost doar rea. Si in plus, oamenii nu sunt frumosi sau urati, toti pot fi frumosi cu atitudinea potrivita. Spre exemplu, gandeste-te la Megan Fox. E frumoasa nu pentru ca este mereu aranjata, ci pentru are incredere in ea, se simte frumoasa si apoi are o atitudine seducatoare. Imagineaz-o cu o expresie tampa sau crispata si cu parul nearanjat si cearcane. Ar fi urata, pentru ca ar fi seaca, te-ai uita la ea si nu ti-ar transmite nimic. Frumusetea e doar o chestiune de atitudine, nu iti plac ochii cuiva ca doua bucati de carne, ci felul in care se uita la tine, ce-ti transmite. Iar atitudinea vine din imaginea de sine... asa ca lucreaza putin cu tine pana te simti increzator, sa iti placa mult cine esti. Vei radia... cu atitudinea potrivita. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai mai cum au aparut o gramada de fete care sa te consoleze, ca ciupercile dupa ploaie. eu sunt sincera...schimba-ti freza! bretonu ala e horror

| Mitsuri10 a răspuns:

Pai parerea mea este ca nu esti urat.Dar trebuie sa te gandesti ca poate ti-a spus asta ca o deranja comportamentul tau cu cei din jur sau cu ea.Nu poti sti.Eu zic ca este o persoana superficiala.Bafta in continuare cu fetele. Sper ca te-am ajutatwinking.

| lifeisperfekt a răspuns (pentru anonim_4396):

Schmba-ti tu(urato)inima aia de piatra, ca nu ai pic de afectiune si intelegere in tine...esti o Proasta cu P mare!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru lifeisperfekt):

Ma urmaresti? simti ca trebuie sa imi dai replica fiindca ai picat destul de urat la intrebarea ta, ca sa arati ca nu esti chiar asa? interesant...inseamna ca a durut destul de tare adevarul daca inca imi analizezi comentariile. cu cat analizezi mai mult oamenii, cu atat iti dai seama mai mult ca animalele sunt mai inteligente.
PS devii tot mai previzibila