| pynnk a întrebat:

Pentru o fata ce este recomandat fitnessul sau sala? pentru a slabi si a avea forme? funda:X:X

Răspuns Câştigător
| dianadiana222 a răspuns:

O luna cred ca este suficient. succes! funda?

21 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să mergi pe principiul unei alimentații cât mai sănătoase, diversificate, exerciții fizice zilnice pentru tonifierea masei musculare!
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Fitness inseamna sala din cate stiu eu.
Iti recomand aerobic!

| trăncănici a răspuns:

Dacă nu vrei muşchi, fă aerobic.Recomand.

| greyhound a răspuns:

Fitnessul si aerobicul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fitness e recomandat pentru o fata, dar si sala e buna pentru ca te poti folosi de aparatele cardio adica: banda de alergat, bicicleta etc.

Răspuns utilizator avertizat
| mariukka a răspuns:

Fitnessul

| Lionsgate a răspuns:

Cam jumatae din amandoua, faci sala da mai restrans fara greutati, peste 3kg, dar fitnessul te si formeaza si si slabesti dar mai greu, trebuie sa ai rabdare.

| Bufferia a răspuns:

Poti sa incrci sa faci acasa nu doar la sala ca uite eu fac tractiuni in maini si am mai multa forta in maini dar am si slabit un pic chiar daca nu am vrut

| cozmalau a răspuns:

Daaaa o fata trebuie sa arte bine si sa fie slabuta.

| GlossyBabe a răspuns:

Fitness,taebo,kangoo jumps, aerobic! Poti alege!:* Fundiiita?

| dianadiana222 a răspuns:

Fitnessul din propriile experinte! funda?

| pynnk explică (pentru dianadiana222):

Cat timp ai fost la fitness?

| dianadiana222 a răspuns (pentru pynnk):

Pai eu merg la fistness de un an..si se cunoaste :*

Cineva mi-a spus ca daca te ti si ai un regim se vad rezultatele si dupa prima luna.este adevarat?

Da..depinde de organismul tau si varsta..cati ani ai? si tu la ce te referi prin regim?

Am18 ani.o dieta..eu as vrea sa fac fitness pentru a slabi la picioare laughing burta nu am dar am picioare..si mi s-a spus ca o luna este suficient pentru ce vreau eu dar sa tin si un regim.

Multumesc :*

Npc :*:*

O luna cred ca este suficient. succes! funda?

| vivicam a răspuns:

Fitnessul ar fi cea mai buna optiune pentru ca iti tonifiaza corpul. Dar daca vrei si muschi poti sa mergi si la sale.pt o fata ar fi indicat sa faca fitness! funda?

| TatianaClara a răspuns:

Cel mai potrivit pentru o fata este fitnessul.Mulți spun ca este mai feminin.La sala se duc mai mult bărbații.
Funda?